Hinnat ja ilmoittautumiset

Kurssimaksut

Syyskausi 2022

Kurssimaksu veloitetaan etukäteen, laskun saat sähköpostitse ilmoittautumisen jälkeen. Heinäkuussa laskutus tapahtuu kerran viikossa, elokuussa 1-3 vrk kuluessa ilmoittautumisesta.

HUOM! Syksyn 2022 ennakkoilmoittautujan edun saat  ilmoittautumalla määräajassa tällä google forms-lomakkeella, joka on auki 28.6.–9.7.2022, ja maksamalla laskun eräpäivään (viimeistään 25.7.) mennessä.

  • kurssimaksu 290 € ( 18 + elokuun tallenne x 1,5 t), eräpäivä n. 7 vrk ennen oman kurssin alkua
  • kurssimaksu ennakkoilmoittautujan edulla 260 €
  • kaksi kurssia 460 € (1 henkilö osallistuu kahdelle kurssille)
  • 10 kertaa 180 €, voimassa koko kauden (henkilökohtainen)
  • 5 kerran kokeilujakso 100 €, voimassa elo–syyskuun
  • Alennusryhmät: hyvin pienituloiset/ kela-tukien piiriin kuuluvat: kausimaksu 250 €,  10 kerran kortti 170 €: alennuksen saa kertomalla alennuksen perusteesta ilmoittautumisen yhteydessä.
  • Kurssimaksut sisältävät arvonlisäveron 10%, yksityistunnit ja tallenteet 24 %
  • Smartum- tai virike-liikuntaseteleillä maksamisesta on sovittava aina etukäteen. Smartumeilla tai virike-seteleillä ei saa valitettavasti alennettua hintaa.

Tallenteet (alv 24 %)

Tallennepalvelu tilataan kurssi-ilmoittautumisen yhteydessä tai kurssi-ilmoittautumisena. Tallennepalvelu toimii sähköpostitse lähetettävän tallenne-linkin avulla.

Tallenne-linkit ovat henkilökohtaisia eikä sisällöistä saa tehdä omia nauhoitteita. Sisältöä ei saa jakaa eteenpäin. Linkin tallenteisiin saa viimeistään harjoitusta seuraavana aamuna, mutta yleensä jo samana iltana ohjauksen jälkeen.

  • Tiistain suoratoistokurssi tallenteina: käyttöoikeus 7 vrk,  290 € (ennakkoilmoittautujan edulla 260 €)
  • Laajennettu korvausmahdollisuus tallenteisiin: tiistain suoratoistokurssin tai oman kurssin suoratoisto-tallenne*, käyttöoikeus 3 vrk; 30 €

Huom! Tallenteiden käyttöoikeuden kesto ei ole pidennettävissä.

* Mikäli kurssit toteutuvat suoratoistona, voi etukäteen pyytää tallennetta omalta kurssilta. Mikäli kurssit toteutuvat lähiohjauksessa, tallenne on tiistain suoratoistokurssilta.

Tiiviskurssit

Tiiviskurssien hinnat (esim. 55 €/ 3 tunnin master class) ja ilmoittautumispäivämäärät ilmoitetaan erikseen, yleensä kuitenkin kaksi viikkoa ennen kurssin ajankohtaa.

Ilmoittautuminen

Syksyn 2022 ennakkoilmoittautujan edun saat  ilmoittautumalla määräajassa tällä google forms-lomakkeella, joka on auki 28.6.–9.7.2021 ja maksamalla kurssimaksun eräpäivään mennessä (viimeistään 25.7.)! 

Muutoin kursseille Ilmoittaudutaan 25.7.2022 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: jooga(at)lauhahalonen.com. Tämän jälkeen voi tiedustella mikäli kurssilla on vielä tilaa/ kurssit toteutuvat.

Muistathan ystävällisesti, että ilmoittautumiset ovat sitovia. Mikäli perut osallistumisesi viimeisen ilmoittautumispäivän tai annetun eräpäivän jälkeen, veloitan kurssimaksusta 50%. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus.

Huomaathan, että kurssi-ilmoittautumiset (kausimakset, 10 kerran kortit, tallennepalvelut) ovat henkilökohtaisia.

sivu päivitetty 28.6.2022