Hinnat ja ilmoittautumiset

Kurssimaksut, kevätkausi 2021

Kevään 2021 laskut lähetetään tammikuun alussa, yleensä 1–5 vrk aikana ilmoittautumisesta.

 • kurssimaksu 270 € ( 20 x 1,5 t), eräpäivä n. 7 vrk ennen oman kurssin alkua
 • kaksi kurssia 450 € (1 henkilö osallistuu kahdelle kurssille)
 • 10 kerran kortti 180 €, voimassa koko kauden (kortti on henkilökohtainen)
 • 5 kerran kokeilujakso 100 €, voimassa tammi–helmikuun
 • Alennusryhmät/ hyvin pienituloiset/ kela-tukien piiriin kuuluvat: kausimaksu 240 €,  10 kerran kortti 160 €: alennuksen saa kertomalla alennuksen perusteesta ilmoittautumisen yhteydessä.
 • Kurssimaksut sisältävät arvonlisäveron 10%. (Yksityistunnit ja tallenteet 24 %)
 • Smartum-liikuntaseteleillä maksamisesta on sovittava aina etukäteen. Smartum-korttimaksumahdollisuutta ei valitettavasti ole. Smartumeilla ei saa valitettavasti alennettua hintaa.

Tallenteet (alv 24 %)

Tallennepalvelu tilataan kurssi-ilmoittautumisen yhteydessä tai kurssi-ilmoittautumisena. Tallennepalvelu toimii sähköpostitse lähetettävän tallenne-linkin avulla. Palvelun tilaaja on vastuussa oikean sähköpostin antamisesta linkin saamiseksi. Tallenne-linkit ovat henkilökohtaisia eikä sisällöistä saa tehdä omia nauhoitteita, eikä sisältöä saa jakaa eteenpäin.

 • Tiistain suoratoistokurssi tallenteina: käyttöoikeus 7 vrk tallenteen valmistumisesta  270 €
 • Viikkotallennepalvelu: tiistain suoratoistokurssin tai oman kurssin suoratoisto-tallenne, käyttöoikeus 7 vrk; kaksi kuukautta 100 € (alustavasti tarjolla tammi-helmikuuksi)
 • Viikkotallennepalvelu: tiistain suoratoistokurssin tai oman kurssin suoratoisto-tallenne, käyttöoikeus 7 vrk; koko kausi 200 €
 • Laajennettu korvausmahdollisuus tallenteisiin: tiistain suoratoistokurssin tai oman kurssin suoratoisto-tallenne, käyttöoikeus 3 vrk; 30 €

Huom! Tallenteiden käyttöoikeuden kesto ei ole pidennettävissä. Mikäli kurssit toteutuvat suoratoistona, voi etukäteen pyytää tallennetta omalta kurssilta. Mikäli muut kurssit toteutuvat lähiohjauksessa, tallenne on tiistain suoratoistokurssilta.

Tiiviskurssit

Tiiviskurssien hinnat (esim. 55 €/ 3 tunnin master class) ja ilmoittautumispäivämäärät ilmoitetaan erikseen, yleensä kuitenkin kaksi viikkoa ennen kurssin ajankohtaa.

Ilmoittautuminen

Kursseille Ilmoittaudutaan sähköpostitse osoitteeseen: jooga(at)lauhahalonen.com.

Ilmoittautumiset koko kauden kestäville kursseille viimeistään 6.1.2021 mennessä,  sen jälkeen voi tiedustella mikäli kurssilla on vielä tilaa/ kurssit toteutuvat.

Muistathan ystävällisesti, että ilmoittautumiset ovat sitovia. Mikäli perut osallistumisesi viimeisen ilmoittautumispäivän tai annetun eräpäivän jälkeen, veloitan kurssimaksusta 50%. Ilmoittauduthan ajoissa, jotta ehdit saada maksutiedot ajoissa.

Huomaathan, että kurssi-ilmoittautumiset ja 10 kerran kortit ovat henkilökohtaisia.

Pandemiatilanteessa sairastumisriski koskee meitä kaikkia ja suoratoisto- ja tallennepalvelut on luotu mahdollistamaan joogaharjoituksen jatkuvuus. Valitettavasti poissaoloja covid 19-tautiin sairastumisen tai siihen liittyviin varotoimien johdosta ei voida korvata palveluntuottajan puolesta.

Yllättävissä poikkeustapauksissa (esim. pitkäaikainen äkillinen sairaus lääkärintodistusta vastaan, ulkomaille/ toiselle paikkakunnalle äkillinen muutto tms.) saattaa kurssin siirto seuraavalle kaudelle tai toiselle henkilölle olla tapauskohtaisesti mahdollinen hyvissä ajoin neuvottelemalla. Sovithan asiasta heti, kun tiedät poikkeustilanteesta.

sivu päivitetty 15.12.2020