Hinnat ja ilmoittautumiset

Kurssimaksut,

Kesäkuu 2022

Kesäkuun kurssi ke 80 €/ to 100 € sisältää sekä suoratoistotunnin että tallenteen (7 vrk).

2 kurssia 160 € (sis. suoratoistotunnin ja tallenteen 7 vrk).

Kesäkuun kurssilla tallenne korvaa poissaolon tunnilta ohjausaikaan.

Kurssimaksu veloitetaan etukäteen, laskun saat sähköpostitse ilmoittautumisen jälkeen 1-3 vrk kuluessa.

Kevätkausi 2022

Kurssimaksu veloitetaan etukäteen, laskun saat sähköpostitse ilmoittautumisen jälkeen 1-3 vrk kuluessa.  HUOM! Kevään 2022 ennakkoilmoittautujan edun saat vain ja ainoastaan ilmoittautumalla määräajassa tällä google forms-lomakkeella, joka on auki 10.–17.12.2021!  Kaikki kevään kurssimaksut laskutetaan tammikuussa 2022.

  • kurssimaksu 290 € ( 20 x 1,5 t), eräpäivä n. 7 vrk ennen oman kurssin alkua
  • kurssimaksu ennakkoilmoittautujan edulla 260 €
  • kaksi kurssia 460 € (1 henkilö osallistuu kahdelle kurssille)
  • 10 kertaa 180 €, voimassa koko kauden (henkilökohtainen)
  • 5 kerran kokeilujakso 100 €, voimassa tammi–helmikuun
  • Alennusryhmät: hyvin pienituloiset/ kela-tukien piiriin kuuluvat: kausimaksu 250 €,  10 kerran kortti 170 €: alennuksen saa kertomalla alennuksen perusteesta ilmoittautumisen yhteydessä.
  • Kurssimaksut sisältävät arvonlisäveron 10%, yksityistunnit ja tallenteet 24 %
  • Smartum- tai virike-liikuntaseteleillä maksamisesta on sovittava aina etukäteen. Smartumeilla tai virike-seteleillä ei saa valitettavasti alennettua hintaa.

Tallenteet (alv 24 %)

Tallennepalvelu tilataan kurssi-ilmoittautumisen yhteydessä tai kurssi-ilmoittautumisena. Tallennepalvelu toimii sähköpostitse lähetettävän tallenne-linkin avulla.

Tallenne-linkit ovat henkilökohtaisia eikä sisällöistä saa tehdä omia nauhoitteita. Sisältöä ei saa jakaa eteenpäin. Linkin tallenteisiin saa viimeistään harjoitusta seuraavana aamuna, mutta yleensä jo samana iltana ohjauksen jälkeen.

  • Tiistain suoratoistokurssi tallenteina: käyttöoikeus 7 vrk,  290 € (ennakkoilmoittautujan edulla 260 €)
  • Laajennettu korvausmahdollisuus tallenteisiin: tiistain suoratoistokurssin tai oman kurssin suoratoisto-tallenne*, käyttöoikeus 3 vrk; 30 €

Huom! Tallenteiden käyttöoikeuden kesto ei ole pidennettävissä.

* Mikäli kurssit toteutuvat suoratoistona, voi etukäteen pyytää tallennetta omalta kurssilta. Mikäli kurssit toteutuvat lähiohjauksessa, tallenne on tiistain suoratoistokurssilta.

Tiiviskurssit

Tiiviskurssien hinnat (esim. 55 €/ 3 tunnin master class) ja ilmoittautumispäivämäärät ilmoitetaan erikseen, yleensä kuitenkin kaksi viikkoa ennen kurssin ajankohtaa.

Ilmoittautuminen

HUOM! Kevään 2022 ennakkoilmoittautujan edun saat vain ja ainoastaan ilmoittautumalla määräajassa tällä google forms-lomakkeella, joka on auki 10.–17.12.2021! 

Muutoin kursseille Ilmoittaudutaan 5.1.2022 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: jooga(at)lauhahalonen.com. Tämän jälkeen voi tiedustella mikäli kurssilla on vielä tilaa/ kurssit toteutuvat.

Muistathan ystävällisesti, että ilmoittautumiset ovat sitovia. Mikäli perut osallistumisesi viimeisen ilmoittautumispäivän tai annetun eräpäivän jälkeen, veloitan kurssimaksusta 50%. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus.

Huomaathan, että kurssi-ilmoittautumiset (kausimakset, 10 kerran kortit, tallennepalvelut) ovat henkilökohtaisia.

Poissaolot

Kurssimaksu poissaolojen korvausoikeuksineen kattaa harjoittelun saman kauden aikana. Poissaolojen korvausoikeus ei siirry seuraavalla kaudelle.

Valitettavasti poissaoloja covid-19-tautiin sairastumisen tai siihen liittyviin varotoimien johdosta ei voida korvata palveluntuottajan puolesta. Suoratoisto- ja tallennepalvelut on luotu mahdollistamaan joogaharjoituksen jatkuvuus myös poikkeusaikoina ja kotoa käsin.

Pitkäkestoisissa sairauksissa, jotka ovat este kurssille osallistumiselle, siirto seuraavalle kaudelle on mahdollinen vain lääkärintodistusta vastaan. Sovithan asiasta heti, kun olet estynyt osallistumaan harjoituksiin. 10 kerran kortit ovat voimassa koko kauden ja siten sisältää mahdolliset, tavanomaiset sairaspoissaolot ajallisesti.

sivu päivitetty 28.4.2022