Hinnat ja ilmoittautumiset

Syyskausi 2023, hinnasto

Alkeiskurssit ja tiiviskurssit

Kurssimaksu (sis. alv 10 %) Normaali Ennakkoetu/ alennettu *
alkeiskurssi    
3 t tiiviskurssi 60 € 55 €
3 + 3 t tiiviskurssi (la + su) 120 € 110 €

7.–8.10. intensiivi (la +su, yht. 8 t)

165 €

150€

Koko kauden jatkuvat kurssit

Kurssimaksu (sis. alv 10 %) Normaali Ennakkoetu/ alennettu *
1 kurssi, koko kausi 300 € 275 €
2 kurssia, koko kausi (1 hlö) 510 € 480 €
10 kerran kortti, voimassa koko kauden 180 € 170 €
5 kerran kortti, voimassa 2 kk 100 €  

Kurssimaksun ennakkoetu/ alennettu kurssimaksu *:  

Ennakkoilmoittautujan edun saat ilmoittautumalla google forms -lomakkeella ja maksamalla laskun eräpäivään mennessä

  • Koko kauden kestävät kurssit: ennakkoilmoittautumisjakso oli 12.–20.6.  (eräpäivä 5.7.23).
  • Tiiviskurssit: ennakkoilmoittautumisajanjakso päättyy n. 3 viikkoa ennen kurssia (ks. tarkemmat tiedot Iyengarjoogan tiiviskurssit).

Alennusryhmät: kansaneläkettä ja/tai kela-tukea saavat. Alennuksen saa kertomalla alennuksen perusteesta ilmoittautumisen yhteydessä.

Tallenteet, kauden jatkuvat kurssit (alv 24 %)

 Laajennettu poissaolojen korvaaminen tallenteilla, käyttöoikeus 3–7 vrk

30 €         

 Tiistain klo 17.30–19 Zoom-kurssi tallenteina, käyttöoikeus 7 vrk ks. ylläolevat kurssimaksut

Tallennepalvelu tilataan kurssi-ilmoittautumisen yhteydessä tai kurssi-ilmoittautumisena. Tallennepalvelu toimii sähköpostitse lähetettävän tallenne-linkin avulla.

Tallenteiden käyttöoikeuden kesto ei ole pidennettävissä. Tallenne-linkit ovat henkilökohtaisia eikä sisällöistä saa tehdä omia nauhoitteita. Sisältöä ei saa jakaa eteenpäin.

Ilmoittautuminen ja laskutus

Kursseille ilmoittaudutaan etukäteen, ja kurssimaksut laskutetaan ja maksetaan etukäteen. Laskun saat sähköpostitse ilmoittautumisen jälkeen, yleensä 1–3 vrk ilmoittautumisen jälkeen. Ennakkoilmoittautujat laskutetaan ennakkoilmoittautumisjakson päätyttyä.

Maksuvälineenä käy myös Smartum- ja virike-liikuntasetelit. Liikuntaseteleillä maksamisesta on sovittava aina etukäteen. Smartumeilla tai virike-seteleillä ei valitettavasti saa alennettua hintaa.

Kurssimaksut ovat henkilökohtaisia.

Ennakkoilmoittautuminen

Ennakkoilmoittautujana kurssimaksun saa edullisemmin. Ennakkoilmoittautujan edun saa ilmoittautumalla google forms-lomakkeella ja maksamalla laskun eräpäivään mennessä. Mikäli laskun maksaa eräpäivän jälkeen, kurssimaksu tulee maksaa normaalina kurssimaksuna.

Syyskausi

Syyskauden 2023 ennakkoilmoittautuminen tapahtui 12.–20.6. google forms-lomakkeella,  (kurssimaksun eräpäivä 5.7.23).

 

Tiiviskurssit

Tiiviskurssien ennakkoilmoittautumistiedot löytyvät sivulta: Iyengarjoogan tiiviskurssit. Ennakkoilmoittautumislomake avautuu 31.7. ja ennakkoilmoittautuminen kullekin tiiviskurssille päättyy n. 3 viikkoa ennen kurssia. Syyskauden alussa voit ilmoittautua kaikille tiiviskursseille kerralla, mutta kukin kurssi laskutetaan erikseen.

Ilmoittautumalla ennakkoon varmistat kurssien toteutumisen. Saat kurssimaksun hieman edullisemmin ilmoittautuessasi ajoissa. 

Ilmoittautuminen ennakkoilmoittautumisjakson jälkeen

Kursseille ilmoittaudutaan sähköpostitse osoitteeseen: jooga(at)lauhahalonen.com.

 

 

Muistathan ystävällisesti, että ilmoittautumiset ovat sitovia. Mikäli perut osallistumisesi laskun eräpäivän jälkeen, kurssimaksusta veloitetaan 50%. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Huomaathan, että kurssi-ilmoittautumiset (kausimaksut, 10 kerran kortit, tallennepalvelut) ovat henkilökohtaisia. Alla tarkemmat maksu- ja peruutusehdot.

 

Maksu- ja peruutusehdot

Kurssimaksut

Joogakurssit maksetaan etukäteen maksamalla lasku eräpäivään mennessä. Saat laskun ilmoittautumisen jälkeen sähköpostitse, yleensä 1–3 vuorokaudessa. Ennakkoilmoittautujat laskutetaan ennakkoilmoittautumisajan päätyttyä.

Mikäli kurssille ilmoittautuu myöhemmin kuin 14 vrk ennen kurssin alkua, on laskun maksuaika vastaavasti lyhyempi kuin suositeltu 14 vrk. Myös erillisissä kampanjoissa voi maksuaika olla lyhyempi. 

Mikäli maksusuoritus myöhästyy eräpäivästä, muistutuslaskuun voidaan lisätä 5 €:n muistutusmaksu ja viivästyskorko, kun alkuperäisen laskun eräpäivästä on kulunut 14 vrk.

Ennakkoilmoittautujan edullisemman hinnan saa kamppanjan ilmoittautusmisehtojen täyttyessä ja maksettaessa kurssi kampanjassa ilmoitettuun laskun eräpäivään mennessä. Kamppanjan eräpäivän jälkeen on kurssin hinta normaali.

Peruutusehdot, palautukset, siirrot

Kurssi-ilmoittautumiset ovat sitovia. Mikäli perut osallistumisesi jo lähetetyn laskun eräpäivän jälkeen, kurssimaksusta veloitetaan 50 %. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus.

Osallistuminen koko kauden kestävälle kurssille (kausimaksu tai 10 kerran kortti) on mahdollistaa vaihtaa kerran kauden aikana toiselle, koko kauden jatkuvalle ryhmälle (lähiohjaus, suoratoisto-ohjaus ja tallenteet).

Maksetusta kurssista ei voi saada saada palautusta, eikä sitä voida siirtää toiselle henkilölle. Maksetut, käymättömät kurssit tai tunnit eivät myöskään ole siirrettävissä seuraavalla kaudelle. 

Yli kuukauden mittaisessa sairauslomatapauksessa, voi maksettuun kauteen tai 10 kerran korttiin saada sovitusti lisäaikaa, mikäli asiasta sopii hyvissä ajoin ennen kauden loppumista. Kauden jo loputtua hyvityksen myöntäminen ei ole enää mahdollista. Sairauslomatodistus on esitettävä.

Tiiviskurssille osallistumisen voi sairauslomatodistusta vastaan siirtää saman kauden sisällä toiselle, vastaavalle tiiviskurssille. Vaihdosta tulee sopia heti kun estyminen osallistumiselle tulee tietoon. Vaihto-oikeus sairastapauksessa ei siirry seuraavalle kaudelle.

Digituotteissa (tallenteissa), jotka saa käyttöönsä heti kaupan yhteydessä, ei ole palautusoikeutta.

Mahdolliset muutokset, kurssin/ tunnin peruuntuminen tai siirtyminen

Mikäli kurssi joudutaan perumaan, ja osallistuja on jo ehtinyt maksaa kurssimaksun, hänelle tarjotaan mahdollisuutta siirtää kurssimaksu seuraavaan vastaavaan kurssiin tai saada heti kurssimaksun palautus. Kurssimaksu palautetaan täysimääräisenä heti, kun osallistuja on toimittanut tilinumeronsa.

Ohjaajan sairastuessa pyritään järjestämään sijainen. Mikäli se ei ole mahdollista, tunti järjestetään joko suoratoistotuntina tai osallistujat saavat harjoitustallenteen heti, kun se on mahdollista järjestää. 

Mikäli ohjaajalle tulee kauden alettua kansainväliseen iyengarjoogayhdistystoimintaan liittyviä satunnaisia tehtäviä (näyttökoearviointia, kansainvälisiä kokouksia tms.) pyritään tunneille järjestämään ensisijaisesti sijainen. Mikäli sijaisen järjestäminen ei ole mahdollista, tai valtaosa osallistujista toivoo tunnin siirtoa toiseen ajankohtaan, saatetaan tunti siirtää toiseen ajankohtaan. Osallistujille saatetaan tarjota myös tallenteita hyvityksenä muutoksesta.

Osallistujia tavoitellaan äkillisissä tilanteissa ja mahdollisissa muutoksissa sähköpostitse ja tekstiviestitse.

Force majeure

Force majeure-tapauksissa, missä lähiohjausta ei voida toteuttaa, siirretään ohjaukset Zoom–palvelun kautta suoratoisto–ohjaukseksi, tai vastaavasti tarjotaan tallenteita, mikäli se on mahdollista.

Iyengarjoogakurssien järjestäjä ei ole vastuussa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä tai muusta ennalta-arvaamattomasta syystä, jota kurssinjärjestäjä ei olisi voinut estää mahdollisimman huolellisesti menetellenkään. Tällaisia syitä ovat esimerkiksi sotatoimet, luonnonmullistus, tarttuva tauti (ml. koronavirus), lakko ja vastaavat tapahtumat.

sivu päivitetty 30.8.2023 (alkeiskurssitiedot päivitetty)