Hinnat ja ilmoittautumiset

Kurssimaksu, koko syyskausi 2020

  • kurssimaksu 290 € ( 19 x 1,5 t), eräpäivä n. 7 vrk ennen oman kurssin alkua.
  • nopean ilmoittautujan kurssimaksu 260 €, ehdoton eräpäivä 10.7.20 kun Ilmoittaudut viimeistään 6.7. mennessä, 7.7. alkaen ilmoittautuvat saavat laskun normaalihintaisena. (Huom! Smartumeilla maksaessa ei saa alennettua hintaa).
  • 10 kerran kortti 180 €, voimassa koko kauden
  • kursseille voi osallistua elokuussa* myös kertamaksulla 20 € – maksu käteisellä, MobilePay:llä tai Pivo:lla. Kertamaksusta saa kuitin jälkikäteen sähköpostitse. * Tilannetta tarkastetaan osallistujamäärän ja muun ohjeistuksen mukaan.
  • Kurssimaksu sisältää arvonlisäveron 10%. (Yksityistunnit 24 %)
  • Smartum-liikuntaseteleillä maksamisesta on sovittava aina etukäteen. Smartum-korttimaksumahdollisuutta ei valitettavasti ole. Smartumeilla ei saa valitettavasti alennettua hintaa.

alennukset

  • Erittäin pienituloisten kausimaksu 250 €,  10 kerran kortti 160 €/ hyvin pienituloiset/ kela-tukien piiriin kuuluvat: alennuksen saa kertomalla alennuksen perusteesta ilmoittautumisen yhteydessä.
  • kaksi kurssia 440 € (1 henkilö osallistuu kahdelle kurssille). Voi maksaa kahdessa erässä ennen kurssien alkua, kokonaissumman eräpäivä on sama n. 7 vrk ennen kurssin alkua.

Lasku kurssimaksusta lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisen jälkeen. Nopean ilmoittautujan laskut lähetetään viimeistään 6.7.20 eräpäivällä 10.7.20. Loppuheinäkuun laskutus on pääsääntöisesti tauolla.

Elokuussa laskut lähetetään 1–5 vrk aikana ilmoittautumisesta.

Tiiviskurssit

Tiiviskurssien hinnat (esim. 55 €/ 3 tunnin master class) ja ilmoittautumispäivämäärät ilmoitetaan erikseen, yleensä kuitenkin kaksi viikkoa ennen kurssin ajankohtaa.

Ilmoittautuminen

Kursseille Ilmoittaudutaan sähköpostitse osoitteeseen: jooga(at)lauhahalonen.com.

Ilmoittautumiset koko kauden kestäville kursseille viimeistään 5.8.20 mennessä, huom! ke aamuryhmään viimeistään 6.7. mennessä!! Sen jälkeen voi tiedustella mikäli kurssilla on vielä tilaa/ kurssit toteutuvat.

Muistathan ystävällisesti, että ilmoittautumiset ovat sitovia. Mikäli perut osallistumisesi viimeisen ilmoittautumispäivän tai annetun eräpäivän jälkeen, veloitan kurssimaksusta 50%. Varaathan riittävästi aikaa ilmoittautuessasi, jotta ehdit saada maksutiedot ajoissa.

Huomaathan, että kurssi-ilmoittautumiset ja 10 kerran kortit ovat henkilökohtaisia. Yllättävissä poikkeustapauksissa (esim. pitkäaikainen äkillinen sairaus lääkärintodistusta vastaan, ulkomaille/ toiselle paikkakunnalle äkillinen muutto tms.) saattaa kurssin siirto seuraavalle kaudelle tai toiselle henkilölle olla tapauskohtaisesti mahdollinen hyvissä ajoin neuvottelemalla. Sovithan asiasta heti, kun tiedät poikkeustilanteesta.

sivu päivitetty 1.7.2020