Hinnat ja ilmoittautumiset

Kurssimaksut, syyskausi 2021

Kurssimaksu veloitetaan etukäteen, laskun saat sähköpostitse ilmoittautumisen jälkeen 1-3 vrk kuluessa.

  • kurssimaksu 260 € ( 18 x 1,5 t), eräpäivä n. 7 vrk ennen oman kurssin alkua
  • HUOM! Nopean ilmoittautujan etuna, 30.7. mennessä ilmoittautessa ja maksaessa, saat käyttöösi kesäkuun dynaamisten ja lempeiden iyengarjoogatuntien tallenteet, kun suoritus kausimaksusta näkyy tilillä. Tallenteet ovat käytössä kauden alkamiseen asti. Maksamisen jälkeen voi siis mennä vielä 1-3 vrk, kun saat linkin tallenteisiin sähköpostitse.
  • kaksi kurssia 450 € (1 henkilö osallistuu kahdelle kurssille)
  • 10 kertaa 180 €, voimassa koko kauden (henkilökohtainen)
  • 5 kerran kokeilujakso 100 €, voimassa elo–syyskuun
  • Alennusryhmät: hyvin pienituloiset/ kela-tukien piiriin kuuluvat: kausimaksu 240 €,  10 kerran kortti 160 €: alennuksen saa kertomalla alennuksen perusteesta ilmoittautumisen yhteydessä.
  • Kurssimaksut sisältävät arvonlisäveron 10%. (Yksityistunnit ja tallenteet 24 %)
  • Smartum- tai virike-liikuntaseteleillä maksamisesta on sovittava aina etukäteen. Smartumeilla tai virike-seteleillä ei saa valitettavasti alennettua hintaa.

Tallenteet (alv 24 %)

Tallennepalvelu tilataan kurssi-ilmoittautumisen yhteydessä tai kurssi-ilmoittautumisena. Tallennepalvelu toimii sähköpostitse lähetettävän tallenne-linkin avulla.

Tallenne-linkit ovat henkilökohtaisia eikä sisällöistä saa tehdä omia nauhoitteita. Sisältöä ei saa jakaa eteenpäin. Linkin tallenteisiin saa viimeistään harjoitusta seuraavana aamuna, mutta yleensä jo samana iltana ohjauksen jälkeen.

  • Tiistain suoratoistokurssi tallenteina: käyttöoikeus 7 vrk,  260 €
  • Laajennettu korvausmahdollisuus tallenteisiin: tiistain suoratoistokurssin tai oman kurssin suoratoisto-tallenne*, käyttöoikeus 3 vrk; 30 €

Huom! Tallenteiden käyttöoikeuden kesto ei ole pidennettävissä.

* Mikäli kurssit toteutuvat suoratoistona, voi etukäteen pyytää tallennetta omalta kurssilta. Mikäli kurssit toteutuvat lähiohjauksessa, tallenne on tiistain suoratoistokurssilta.

Tiiviskurssit

Tiiviskurssien hinnat (esim. 55 €/ 3 tunnin master class) ja ilmoittautumispäivämäärät ilmoitetaan erikseen, yleensä kuitenkin kaksi viikkoa ennen kurssin ajankohtaa.

Ilmoittautuminen

Kursseille Ilmoittaudutaan 9.8.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: jooga(at)lauhahalonen.com.

Tämän jälkeen voi tiedustella mikäli kurssilla on vielä tilaa/ kurssit toteutuvat.

Muistathan ystävällisesti, että ilmoittautumiset ovat sitovia. Mikäli perut osallistumisesi viimeisen ilmoittautumispäivän tai annetun eräpäivän jälkeen, veloitan kurssimaksusta 50%.

Huomaathan, että kurssi-ilmoittautumiset (kausimakset, 10 kerran kortit, tallennepalvelut) ovat henkilökohtaisia.

Poissaolot

Kurssimaksu poissaolojen korvausoikeuksineen kattaa harjoittelun saman kauden aikana. Poissaolojen korvausoikeus ei siirry seuraavalla kaudelle.

Valitettavasti poissaoloja covid-19-tautiin sairastumisen tai siihen liittyviin varotoimien johdosta ei voida korvata palveluntuottajan puolesta. Suoratoisto- ja tallennepalvelut on luotu mahdollistamaan joogaharjoituksen jatkuvuus myös poikkeusaikoina ja kotoa käsin.

Pitkäkestoisissa sairauksissa, jotka ovat este kurssille osallistumiselle, siirto seuraavalle kaudelle on mahdollinen vain lääkärintodistusta vastaan. Sovithan asiasta heti, kun olet estynyt osallistumaan harjoituksiin.

sivu päivitetty 26.7.2021: nopean ilmoittautujan edun päättymispäivä lisätty