Iyengarjoogakurssit

Kurssitarjonta

⇒ Iyengarjoogakurssit, koko kausi

Iyengarjoogan tiiviskurssit

Iyengarjoogan yksityis- ja tilaustunnit

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Osallistujien palautteita

”Iyengarjoogan voi aloittaa vaikkei olisikaan liikunnallista taustaa tai supernotkeutta. Hyvä opettaja ja apuvälineet mahdollistavat asana variaatiot, joilla pääsee alkuun ja tukevat pikku hiljaa  kehitystä. Iyengarjooga antaa tasapainoa hektiseen elämään, harjoitus mukautuu ja tukee erilaisia elämäntilanteita (kuten raskaus, sairaus, tukielinvaivat, tai hektinen työtilanne) . Iyengarjoogaopettajat käyvät läpi pitkän ja vaativan koulutuksen, ja osa opettajista on erikoistunut esim. joogaterapiaan tai raskausjoogaan. Iyengarjoogassa joogafilosofia on läsnä, ja jokainen voi ottaa siitä ne elämänohjeet, jotka puhuttelevat. Iyengar on ollut osa elämääni jo yli 15 vuoden ajan, enkä vaihtaisi harjoitustakaan pois.” (Inka, 42 v, harrastanut Iyengarjoogaa 15 vuotta)

”Monipuolista joogaa, innostunut ja ammattitaitoinen opettaja”

”Iyengarjooga on loistava tapa saada parempi tuntuma omaan kehoon. Sen avulla voi kehittää voimaa, liikkuvuutta ja tasapainoa, mutta ennen kaikkea kehostaan löytää ikään kuin lukemattomia pieniä lihaksia, joiden avulla voi säädellä tapaa kantaa itseään, asettua asentoihin ja liikkua. Iyengarjooga harjoittaa myös mieltä: olen esimerkiksi oppinut keskittymään jonkin kehon osan työstämiseen niin, että mieli ja muu keho on samalla rento ja rauhallinen. Iyengarjooga sopii myös sellaisille, jotka pelkäävät olevansa liian jäykkiä tai huonokuntoisia joogan harrastamiseen.” (Inkeri, 50 v., 9 vuotta harjoitusta)

”Iyengarjooga on ihanan perusteellista.”

”Jos haluaa haastaa omaa kehoa ja fysiikkaa, edistää kehon toimimista ja saada ajatuksistaan rauhaa niin iyengarjooga on siihen hyvä. Se on joka kerta palkitsevaa ja haastavaa samaan aikaan. Iyengarjooga on itselle tehty harjoitus jokaisen omista lähtökohdista.”

”Iyengarjooga soveltuu ihmiselle, joka haluaa käyttää kehoaan monipuolisesti ja haastaa itseään turvallisessa ympäristössä. Laji kehittää lihasvoimaa, liikkuvuutta ja kehonhallintaa.  Iyengarjoogalla on monia hyviä vaikutuksia arkielämään: kehon toimintojen tasapainottuminen, kivuton ja helppo liikkuminen, unenlaadun paraneminen, itsetuntemuksen lisääntyminen. ”

”Opetusta muokataan osallistujien taitotason mukaan, tunneilla on salliva ilmapiiri.”

”Loistava  jatkuvassa liikkeessä ja oivalluksessa elävä joogamuoto, josta voi löytää omalle keholle ja mielelle sopivan tason. Joogamuoto  jossa edetään turvallisesti apuvälineiden ja hyvän opettajan avustamana.”