Iyengarjoogakurssit, koko kausi

Syyskausi 2024, Helsinki + Zoom

Syyskausi alkaa keskiviikkona 14.8. ja päättyy torstaina 19.12.2024. 

Poikkeukset (alustavat tiedot): tiistai 22.10. ja sunnuntait 20.10. ja 3.11. tunnit korvataan tallenteilla.
 tiistai  keskiviikko torstai sunnuntai

18–19.30, tasot 1-2, ZOOM

19.15–20.45, tasot 1-2, Yama  18.30–20, tasot 2-3, Yama 18.30–20 tasot 1-2 tasot, Munkkivuori

Näillä kursseilla on sisäinen korvausmahdollisuus saman kauden aikana, ks.  INFO-sivu.  Kurssien opetus on tarpeen mukaan kaksikielistä; jatkokurssin opetus on yleensä pääosin englanniksi.

Suoratoisto-kurssi @ZOOM

Tiistaisin klo 18–19.30 – tasot 1-2 (alustavasti ei tuntia 22.10. ⇒ tallenne)

Huom! Uusi aika!

Tämä ryhmä rakentuu osallistujien taitotason mukaan ja sopii parhaiten iyengarjoogaan perehtyneille.  Iyengarjoogan vasta–alkajilta edellytetään tällä suoratoistotunnilla joko muuten vahvaa liikunnallista tai joogataustaa. 

Zoom-kurssin ohjaustapa on melko samanlainen kuin lähiohjauksessa:  osallistujien edellytetään pitävän kameraa päällä ja he saavat tarpeen mukaan myös henkilökohtaista ohjausta. Osallistujat eivät näy tallenteella, mutta saatetaan mainita nimeltä (tästä voi myös kieltäytyä).

Vähimmäisapuvälineet: joogapalikat, joogavyö, huopia, hartiaseisontakorokkeet, tai  korvaavat välineet (ts. kaikkia apuvälineitä ei tarvitse olla, voi myös soveltaa). Käytämme myös tuolia ja seinää.

UUTTA: Zoom-kurssille ilmoittautuneet saavat osana kurssimaksua tunneista myös tallenteen, jonka käyttöaika on 7 vrk. Muiden kurssien osallistujille tuntitallenteilla korvaaminen on jatkossakin lisämaksullinen palvelu, mutta korvaaminen suoratoistotunnilla on edelleenkin mahdollista.

Joogastudio Yama, Aleksanterin teatteri 

Keskiviikkoisin klo 19.15-20.45 – tasot 1–2/ kaikki tasot 

Tämä ryhmä rakentuu osallistujien taitotason mukaan. Alkukaudesta käymme tarpeen mukaan läpi enemmän harjoituksen perusteita.

Torstaisin klo 18.30-20 – tasot 2-3/ jatkoryhmä

Jatkoryhmä sopii parhaiten vähintään muutaman vuoden iyengarjoogaa harjoittaneille. Jokainen kurssille osallistuja (myös korvaajat!) hallitsee iyengarjoogan perusteet hyvin, ymmärtää miten apuvälineitä käytetään ja tuntee valtaosan perusasennoista nimeltä ja hallitsee ne hyvin, osaa jo kurssille tullessaan tehdä mm. pääseisonnan (n. 5 min vakaasti, ylösmeno itsenäisesti keskilattialla/ seinällä) ja hartiaseisonnan itselle sopivalla korokkeella (n. 8-10 min). Osallistujilla on varma ote omaan iyengarjooga-harjoitukseensa ja ennen kaikkea halu kehittyä ja syventää harjoitustaan.

Huom! Tämän kurssin opetus on yleensä pääosin englanniksi.

Munkkivuoren Nuorisotalo, Raumantie 5 

Sunnuntaisin klo 18.30-20 –  tasot 1-2 (alustavasti ei tuntia 20.10. ja 3.11 . ⇒ tallenne)

Tämä ryhmä sopii parhaiten jo iyengarjoogaan perehtyneille. Huom! oma joogamatto ja muut apuvälineet mukaan (tilassa on palikat, vyöt ja huovat n. 4 oppilaalle lainaan, mutta ei joogamattoja).

Opetuspaikat

Joogastudio Yama: Aleksanterin teatteri ylin kerros, Bulevardi 27 (lipunmyynti-sisäänkäynti). Joogastudio Yama on täysin varusteltu iyengarjoogakeskus ja paikan päältä löytyy kaikki tarvittavat apuvälineet mattoja myöten.

Munkkivuoren nuorisotalo: Raumantie 5 (Munkkivuoren ostarin ja kirkon takana). Tilasta löytyy perusapuvälineet n. 4 oppilaalle, mutta ei mattoja – oma matto mukaan ja mieluiten myös palikat, vyö ja huovat!

Hinnat, ilmoittautumiset ja kurssi-info

Kursseille ilmoittaudutaan ja kurssimaksu maksetaan etukäteen.

Kurssit toteutuvat mikäli osallistujia on riittävästi. Kurssien vähimmäismäärä ilmoittautuneita on 8. Ilmoittautumalla kurssille hyväksyt mahdolliset muutokset.

Tutustuthan huolellisesti vielä sivuihin:

sivu päivitetty 3.7.2024 (syyskausi julkaistu)