Iyengarjoogan tiiviskurssit

Kevät 2024

20.4.2024: Linjausta ja letkeyttä.

Tiiviskurssin työstää erityisesti jalkojen linjausten kautta lonkkia ja saattaa johtaa vaikka lootuskukan puhkeamiseen. Tiiviskurssin tiedot päivittyvät viimeistään maaliskuussa!

Ennakkoilmoittautuminen noin kuukautta aiemmin. Ennakkoon ilmoittautujat saavat kurssimaksun edullisemmin.

Paikka: Joogastudio Yama, Aleksanterin teatteri, Bulevardi 27, Helsinki

Kurssimaksu: 55 € (ennakkoilmoittautujan etu, alennusryhmät)*/ 65 € 

Ilmoittautuminen: Ennakkoilmoittautuminen etukäteen Google forms -lomakkeella, sen jälkeen sähköpostitse jooga@lauhahalonen.com 

* Ennakkoilmoittautujan edun saa ainoastaan google forms-ilmoittautumisella ja maksamalla laskun eräpäivään mennessä. Mikäli laskun maksaa eräpäivän jälkeen, kurssimaksu tulee maksaa normaalina kurssimaksuna – ks. täydet maksu- ja peruutusehdot sivulta: Hinnat ja ilmoittautumiset

Tiedot muista kevään tiiviskursseista päivitetään myöhemmin. Voit myös liittyä mailchimp-listalleni, jolloin saat tiedon tulevista kursseista.

Tiiviskursseille ilmoittaudutaan ja ne laskutetaan etukäteen. Kurssimaksu maksetaan ennen kurssin alkua.

Tiiviskurssi/ Master class –konsepti

Kukin tiiviskurssi tai ”Master Class” paneutuu 1–2 āsana-kategoriaan syvällisemmin. Harjoituksessa on 1-3 hieman haastavampaa tavoite-āsanaa, jota jokainen pääsee kokeilemaan omalle harjoitustasolleen mielekkäällä tavalla.

Kehoa valmistellaan kohdeasentoja varten monipuolisesti ja myös  teema-kategorioiden ulkopuolelta. Temaattinen punainen lanka vie perusasennoista vaativampiin asentoihin, tarjoten kutkuttavia haasteita hauskalla tavalla, oppilaiden lähtötasot huomioiden. Harjoituksen pääpaino ei ole määränpäässä, vaan matkassa.

Iyengarjoogan tiiviskurssit tilauksesta

Tiiviskurssien järjestäminen on mahdollista myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella yhteistyönä järjestäjän kanssa. Kurssin sisältöä on mahdollista muovata niin kurssin järjestäjän kuin osallistujienkin toiveiden mukaisesti iyengarjoogan puitteissa.

Sivu päivitetty 17.2.2024