Iyengarjoogan tiiviskurssit

Kevät 2024

18.5. klo 10–13 Joogaköydet kehon avaamisen apuvälineenä

Kurssi on lähes täynnä! 1-2 osallistujaa ehkä mahtuisi vielä.

Seinään kiinnitetyt köydet ovat verraton apuväline iyengarjoogaharjoituksessa. Köydet mahdollistavat kehon avaamisen ja sisäisen tilan lisäämisen monipuolisesti – myös uusilla, yllättävillä ja inspiroivilla tavoilla! Köysityöskentelyssä on tärkeää oppia myös ylläpitämään kehon tarkoituksenmukaista ja linjakasta kannatusta, kehon sisäistä tukea, jotta niveliin kohdistuva kuormitus ei kasva liian voimakkaaksi.

Tällä kurssilla pääset nauttimaan köysiseinän hyödyistä kokonaisvaltaisesti. Avaamme kurssilla kehoa edestä ja takaa, kylkiä unohtamatta. Pääset varmasti kokeilemaan jotain uuttakin, jokainen omien valmiuksiensa mukaan.

Tule sellaisena kuin olet, todennäköisesti poistut jollakin tapaa uudelle avautuneena.

Aiempi iyengarjoogaharjoitustausta on edellytys osallistumiselle, minimi on 6-12 kk säännöllistä iyengarjoogaharjoitusta.

Paikka: Joogastudio Yama, Aleksanterin teatteri, Bulevardi 27, Helsinki

Kurssimaksu: 55 € (ennakkoilmoittautujan etu, alennusryhmät)*/ 65 € 

Ilmoittautuminen: Ennakkoilmoittautuminen 3.5.  klo 12.00 mennessä tällä Google forms -lomakkeella, sen jälkeen sähköpostitse jooga@lauhahalonen.com 

* Ennakkoilmoittautujan edun saa ainoastaan google forms-ilmoittautumisella ja maksamalla laskun eräpäivään mennessä. Mikäli laskun maksaa eräpäivän jälkeen, kurssimaksu tulee maksaa normaalina kurssimaksuna – ks. täydet maksu- ja peruutusehdot sivulta: Hinnat ja ilmoittautumiset

Tiedot muista kevään ja kesän mahdollisista tiiviskursseista päivitetään myöhemmin. Voit myös liittyä mailchimp-listalleni, jolloin saat tiedon tulevista kursseista.

Tiiviskursseille ilmoittaudutaan ja ne laskutetaan etukäteen. Kurssimaksu maksetaan ennen kurssin alkua.

Tiiviskurssi/ Master class –konsepti

Kukin tiiviskurssi tai ”Master Class” paneutuu 1–2 āsana-kategoriaan syvällisemmin. Harjoituksessa on 1-3 hieman haastavampaa tavoite-āsanaa, jota jokainen pääsee kokeilemaan omalle harjoitustasolleen mielekkäällä tavalla.

Kehoa valmistellaan kohdeasentoja varten monipuolisesti ja myös  teema-kategorioiden ulkopuolelta. Temaattinen punainen lanka vie perusasennoista vaativampiin asentoihin, tarjoten kutkuttavia haasteita hauskalla tavalla, oppilaiden lähtötasot huomioiden. Harjoituksen pääpaino ei ole määränpäässä, vaan matkassa.

Iyengarjoogan tiiviskurssit tilauksesta

Tiiviskurssien järjestäminen on mahdollista myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella yhteistyönä järjestäjän kanssa. Kurssin sisältöä on mahdollista muovata niin kurssin järjestäjän kuin osallistujienkin toiveiden mukaisesti iyengarjoogan puitteissa.

Sivu päivitetty 3.5.2024