Iyengarjoogan yksityis- ja tilaustunnit

Iyengarjoogan yksityis- ja tilaustunnit

Iyengarjoogan yksityis- ja tilaustunnit suunnitellaan aina osallistujien mukaan, sekä vastaamaan tilaajan toiveita ja tarpeita, mikäli niitä on. Vastaavasti tilaustunnin tai -kurssin voi tilata siten, että ohjaaja vastaa täysin sisällöstä.

Iyengarjoogan yksityistunnit

Yksityistunti on erinomainen tapa syventää omaa joogaharjoitusta. Se voi myös olla hyvä tapa aloittaa harjoitus, mikäli ajatus ryhmätunneista ei syystä tai toisesta puhuttele.

Yksityistunnit sopivat erityisen hyvin myös ihmisille, jotka haluavat paneutua esimerkiksi erilaisten haasteiden työstämiseen harjoituksessa, tai jotka kaipaavat enemmän yksilöllistä ohjausta kun ryhmässä on mahdollista saada.

Hintaesimerkkejä:

  • 1 henkilö (harrastajataso) 60 min, 75 €
  • 1 henkilö (harrastajataso) 90, 95 €
  • 2–3 henkilöä (harrastajataso) 60 min, 110 €
  • 2–3 henkilöä (harrastajataso) 90 min,  130 €

Hinnat sisältävät alv:n 24 %,  mutta hinta ei sisällä tilavuokraa. Hintaan kuuluu max 30 min matkustusaika yhteen suuntaan asiakkaan järjestämään kohteeseen tai vaihtoehtoisesti ohjaaja voi vuokrata tilan erillisestä maksusta, sopimuksen mukaan.

Kysy lisää!

Iyengarjoogan tiiviskurssit tilauksesta

Tiiviskurssien järjestäminen on mahdollista myös yhteistyönä tai kutsuttuna, vierailevana opettajana sekä pääkaupunkiseudulla että muualla Suomessa tai ulkomailla. Kurssin sisältöä on mahdollista muovata niin kurssin järjestäjän kuin osallistujienkin toiveiden mukaisesti iyengarjoogan puitteissa.

Esimerkkejä ja mahdollisista teemoista löytyy sivulta: Iyengarjoogan tiiviskurssit.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä!

Iyengarjoogan tilausryhmät/ tyhy-päivät

Säännöllinen joogaharjoitus purkaa tehokkaasti mielen ja kehon kuormituksia. Jooga on erinomainen lisä ennaltaehkäisevään, jopa kuntouttavaan työterveyshuoltoon ja henkilöstön virkistystoimintaan.

Henkilöstöjoogaryhmä voidaan järjestää joko tilaajan omissa tiloissa tai voimme löytää yhdessä sopivan vuokratilan. Harjoitusjakson kesto voidaan sopia muutaman tunnin virkistyspäivästä kokonaiseen syys-/kevätkauteen. Painotus harjoituksessa voi tilaajan toiveiden mukaisesti olla joko reippaammassa ja monipuolisemmassa fyysisessä harjoituksessa tai rauhoittumisessa ja rentoutumisessa.

Tilauksesta on mahdollista rakentaa myös jokin hyvinvointiin liittyvä luento harjoituksen yhteyteen!

Virkeä, terve ja hyvinvoiva työntekijä on tehokas työntekijä.

Pyydä tarjous!

Sivu päivitetty 28.6.2023