Joogatunnit

sivu päivitetty 2.12.2022

Kevätkausi  2023

Tammi-helmikuussa on mahdollisuus tulla kokeilemaan tunteja  5 kerran kortilla ennen sitoutumista koko kaudeksi!

8.1.–28.5.2023 (ei tunteja 9.4., 30.4. ja 18.5.)

 tiistai  keskiviikko torstai sunnuntai
17.30–19, tasot 1-2, ZOOM  19.15–20.45, tasot 1-2, Yama 18.30–20, tasot 2-3, Yama 18.30–20 tasot 1-2 tasot, Munkkivuori

Näillä kursseilla on sisäinen korvausoikeus, ks.  INFO-sivu. Juhlapyhien harjoitukset korvataan joko muissa ryhmissä ja/ tai saman viikon tallenteella.

Kurssit toteutuvat mikäli osallistujia on riittävästi. Kurssien vähimmäismäärä ilmoittautuneita on 8.

Ilmoittautumalla kurssille hyväksyt mahdolliset muutokset. Kurssille ilmoittautumisen edellytys on, että olet perehtynyt kurssien järjestymisen periaatteisiin: ks.  INFO-sivu.

Kevätkauden kurssit: 8.1.–28.5.2023

Suoratoisto-kurssi @ZOOM

Tiistaisin klo 17.30–19 – tasot 1-2

Tämä ryhmä rakentuu osallistujien taitotason mukaan ja sopii parhaiten iyengarjoogaan perehtyneille.  Iyengarjoogan vasta–alkajilta edellytetään tällä suoratoistotunnilla joko muuten vahvaa liikunnallista tai joogataustaa. Osallistujien edellytetään pitävän kameraa päällä ja seuraavan ohjeita samoin kuin lähiopetuksessakin.

Vähimmäisapuvälineet: joogapalikat, joogavyö, huopia, hartiaseisontakorokkeet, tai  korvaavat välineet. Käytämme myös tuolia ja seinää apuvälineinä.

Tästä kurssista tehdään tallenteita, joita hyödynnetään mm. korvaustunti- ja viikkotallenteina erillisestä maksusta. Kurssille voi osallistua myös yksinomaan tallennetilaajana.

Joogastudio Yama, Aleksanterin teatteri 

Keskiviikkoisin klo 19.15-20.45 – tasot 1–2/ kaikki tasot

Tämä ryhmä rakentuu osallistujien taitotason mukaan. Alkukaudesta käymme tarpeen mukaan läpi enemmän harjoituksen perusteita.

Torstaisin klo 18.30-20 (ei tuntia helatorstaina 18.4.) – tasot 2-3/ jatkoryhmä 

Jatkoryhmä sopii parhaiten vähintään muutaman vuoden iyengarjoogaa harjoittaneille. Jokainen kurssille osallistuja (myös korvaajat!) hallitsee iyengarjoogan perusteet hyvin, ymmärtää miten apuvälineitä käytetään ja tuntee valtaosan perusasennoista nimeltä sekä osaa jo kurssille tullessaan tehdä pääseisonnan (n. 5 min vakaasti, ylösmeno itsenäisesti keskilattialla/ seinällä) ja hartiaseisonnan itselle sopivalla korokkeella (n. 8-10 min). Osallistujilla on varma ote omaan iyengarjooga-harjoitukseensa.

Munkkivuoren Nuorisotalo, Raumantie 5 

Sunnuntaisin klo 18.30-20 (ei tuntia pääsiäisenä 9.4. ja vappuaattona 30.4.) –  tasot 1-2 

Tämä ryhmä sopii parhaiten jo iyengarjoogaan perehtyneille. Huom! oma joogamatto ja muut apuvälineet mukaan (tilassa on palikat, vyöt ja huovat n. 4 oppilaalle lainaan).

Opetuspaikat

Joogastudio Yama: Aleksanterin teatteri ylin kerros, Bulevardi 27 (lipunmyynti-sisäänkäynti). Joogastudio Yama on täysin varusteltu iyengarjoogakeskus ja paikan päältä löytyy kaikki tarvittavat apuvälineet mattoja myöten.

Munkkivuoren nuorisotalo: Raumantie 5 (Munkkivuoren ostarin ja kirkon takana). Tilasta löytyy perusapuvälineet n. 8 oppilaalle, mutta ei mattoja – oma matto mukaan ja mieluiten myös palikat, vyö ja huovat!

Hinnat, ilmoittautumiset ja kurssi-info

Tutustuthan vielä sivuihin: