Joogatunnit

SYKSY 2018, joogatunnit Helsinki

Avoimet tunnit

Maanantai klo 18.15-19.45, Joogatila — hinnat ja muu informaatio: Joogatila

Keskiviikko klo 9.30-11, Studio Yama — Lauhan oma kurssi

Keskiviikko klo 13.45-15, Unisport Kluuvi — hinnat ja muu informaatio: https://unisport.fi/

Keskiviikko klo 19.15-20.45, Studio Yama — Lauhan oma kurssi

Torstai klo 18.30-20 jatkoryhmä, Studio Yama — Lauha oma kurssi

Sunnuntai klo 18.30-20, Munkkivuoren nuorisotalo — Lauhan oma kurssi

Lisätiedot Lauhan kursseista löytyvät alla. Kursseille voi osallistua myös kertamaksulla 20€ (tasaraha mukaan, minulla ei ole kassaa tai korttimaksumahdollisuutta, kuitin saat jälkikäteen sähköpostitse). Lauhan kurssien korvausoikeus on vain Lauhan omilla kursseilla. Huom! Jatkoryhmään pääsy vain ja ainoastaan edistyneillä iyengarjoogan oppilailla.

Joogatilan ja Unisportin tuntien maksut ja ilmoittautumiset menevät ns. talon tavalla.

Syyskausi, koko kauden kestävät kurssit, Helsinki

Syyskausi alkaa 12.8. ja jatkuu 20.12. asti (poikkeuksena munkkivuori: päättyy jo 9.12.). Tuntia ei ole 6.12., muutoin tunnit joka viikko.  Kursseille ilmoittaudutaan etukäteen, mutta kurssille voi ostaa myös 10 kerran kortin tai osallistua kertamaksulla. Kurssilaiset ovat opetuksessa aina etusijalla.

Poissaoloja omalta kurssilta voi korvata kohtuuden rajoissa saman kauden aikana jollakin toisella minun järjestämälläni koko kauden kestävällä kurssilla (ke tai su, to edistyneet) sopimalla siitä etukäteen.

Muutokset ennen kauden alkua mahdollisia, kauden kuluessa muutoksista ja korvaavuuksista sovitaan kurssilaisten kanssa ryhmän kesken.

Studio Yama

Keskiviikkoisin klo 9.30-11 -tasot 1-2/ kaikki tasot – opetuskieli on englanti & suomi

Keskiviikkoisin klo 19.15-20.45 – tasot 1-2/ kaikki tasot

Torstaisin klo 18.30-20 – tasot 2-3/ jatkoryhmä – ei tuntia 6.12.

Jatkoryhmä sopii parhaiten vähintään muutaman vuoden iyengarjoogaa harjoittaneille. Jokainen kurssille osallistuja (myös korvaajat) hallitsee iyengarjoogan perusteet hyvin, ymmärtää miten apuvälineitä käytetään ja tuntee valtaosan perusasennoista nimeltä sekä osaa jo kurssille tullessaan tehdä pääseisonnan (n. 5 min vakaasti, ylösmeno itsenäisesti keskilattialla/ seinällä) ja hartiaseisonnan itselle sopivalla korokkeella (n. 8-10 min). Osallistujilla on varma ote omaan harjoitukseensa.

Munkkivuoren Nuorisotalo

Sunnuntaisin klo 18.30-20 – kaikki tasot – huom! loppuu 9.12.

Tällä kurssilla opettaa sijainen koulutusmatkojeni aikana, n. 2-4 kertaa kauden aikana.

Kurssimaksu

  • kurssimaksu 260 € (18/19 x 1,5 t) eräpäivä n. 7 vrk ennen oman kurssin alkua (6.8.18).
  • nopean ilmoittautujan kurssimaksu edullisemmin: 240 € ehdoton eräpäivä 12.7.18 (HUOM! Smartumeilla maksaessa ei saa alennettua hintaa) – ilmoittauduthan ajoissa, 9.7. mennessä, jotta ehdit saada maksutiedot ajoissa
  • Erittäin pienituloisten alennus 30€ kausimaksusta (230€), 10€ 10 kerran kortista (170 €) – hyvin pienituloiset/ kela-tukien piiriin kuuluvat: alennuksen saa pyytämällä ja kertomalla tilanteestaan ilmoittautumisen yhteydessä
  • kaksi kurssia 410€, kolme kurssia 495€ edullisempaan yhteishintaan! Voi maksaa kahdessa erässä ennen kurssien alkua, kokonaissumman eräpäivä on sama n. 7 vrk ennen kurssin alkua.
  • 10 kerran kortti 180€, voimassa koko kauden
  • kursseille voi osallistua myös kertamaksulla 20€ – tasaraha mukaan, minulla ei ole käteiskassaa! Maksusta saa kuitin jälkikäteen sähköpostitse.
  • Maksutiedot saat ilmottautumisen yhteydessä sähköpostitse (1-5 vrk aikana).
  • Kurssimaksu sisältää arvonlisäveron 10%.
  • Smartum-liikuntaseteleillä maksamisesta on sovittava aina etukäteen. Smartum-korttimaksumahdollisuutta ei valitettavasti ole. Smartumin palvelusmaksukorotusten vuoksi smartumeilla ei saa enää jatkossa alennettua hintaa.
  • Ilmoittautumiset viimeistään 6.8.18 mennessä. Sen jälkeen voi tiedustella mikäli kurssilla on vielä tilaa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset hyvissä ajoin sähköpostitse osoitteeseen: jooga(at)lauhahalonen.com.

Muistathan ystävällisesti, että ilmoittautumiset ovat sitovia. Mikäli perut osallistumisesi viimeisen ilmoittautumispäivän tai annetun eräpäivän jälkeen, veloitan kurssimaksusta 50%. Varaathan riittävästi aikaa ilmoittautuessasi, jotta ehdit saada maksutiedot ajoissa.

Huomaathan, että kurssi-ilmoittautumiset ja 10 kerran kortit ovat henkilökohtaisia. Yllättävissä poikkeustapauksissa (esim. pitkäaikainen äkillinen sairaus lääkärintodistusta vastaan, ulkomaille/ toiselle paikkakunnalle äkillinen muutto tms.) saattaa kurssin siirto seuraavalle kaudelle tai toiselle henkilölle olla tapauskohtaisesti mahdollinen hyvissä ajoin neuvottelemalla. Sovithan asiasta heti, kun tiedät poikkeustilanteesta.

Kurssien järjestämistä helpottaa suunnattomasti, mikäli osallistujat ilmoittautuvat ajoissa: kiitän nopeita ilmoittautujia ja kurssimaksun maksajia edullisemmalla kurssimaksulla. Pyydän ystävällisesti noudattamaan annettuja eräpäiviä – myös oma yritykseni maksaa laskunsa ajoissa!

Opetuspaikat

Studio Yama: Aleksanterin teatteri ylin kerros, Bulevardi 27 (lipunmyynti-sisäänkäynti). Studio Yama on täysin varusteltu iyengarjoogakeskus ja paikan päältä löytyy kaikki tarvittavat apuvälineet mattoja myöten.

Munkkivuoren nuorisotalo: Raumantie 5 (Munkkivuoren ostarin ja kirkon takana). Tilasta löytyy perusapuvälineet n. 8 oppilaalle, mutta ei mattoja – oma matto mukaan ja mieluiten myös palikat, vyö ja huovat!

Tuntini muualla

Opetan myös eri toimijoiden alaisuudessa. Hinnat ja ilmoittautumiskäytänteet menevät “talon tapaan”. Näillä tunneilla ei valitettavasti voi korvata poissaoloja järjestämiltäni kursseilta.

Joogatila, munkkiniemi

Maanantaisin klo 18.15-19.45 — kaikki tasot

Hinnat ja muu informaatio: Joogatilan verkkosivut

Unisport, Helsinki

Keskiviikkoisin klo 13.45-15 Kluuvi — kaikki tasot — alkaa 5.9.

Hinnat ja muu informaatio: https://unisport.fi/