Joogatunnit

Kevät 2018, joogatunnit Helsinki

Avoimet tunnit

1.5. EI TUNTEJA (vappupäivä)

HUOM! Lauhan kurssien korvausoikeus on vain Lauhan omilla kursseilla.

Maanantai klo 18.15-19.45, Joogatila – hinnat ja muu informaatio: Joogatilan verkkosivut.

Keskiviikko klo 9.30-11, Studio Yama – Lauhan oma kurssi

Keskiviikko klo 13.45-15, Unisport Kluuvi – hinnat ja muu informaatio: https://unisport.fi/

Keskiviikko klo 19.15-20.45, Studio Yama – Lauhan oma kurssi

Torstai klo 18.30-20 jatkoryhmä, Studio Yama – Lauhan oma kurssi. Huom! Vain ja ainoastaan edistyneillä iyengarjoogan oppilailla.

Perjantai klo 9-10.20 – joogaa työttömille ja eläkeläisille, kampin palvelukeskus. Maksuton, vaatii palvelukeskuskortin. (pro bono)

Sunnuntai klo 18.30-20, Munkkivuoren nuorisotalo – Lauhan oma kurssi, tälle kurssille pitää ilmoittautua aina etukäteen (myös korvaajat).

Lisätiedot omista kursseistani löytyvät alla. Kursseille voi osallistua myös kertamaksulla 20 € (tasaraha mukaan, minulla ei ole kassaa tai korttimaksumahdollisuutta, kuitin saat jälkikäteen sähköpostitse). Kursseilla kausioppilaat ovat opetuksessa etusijalla.

Kevät 2019

Kevätkausi, koko kauden kestävät kurssit, Helsinki

Kevätkausi alkaa 6.1. ja jatkuu  29.5. asti. Kursseille ilmoittaudutaan etukäteen, mutta kurssille voi ostaa myös 10 kerran kortin tai osallistua kertamaksulla. Kurssilaiset ovat opetuksessa aina etusijalla.

Tunteja ei ole pääsiäisviikolla, viikko 16 eli 17.-22.4.), eikä vappupäivänä 1.5. Muutoin tunnit joka viikko.  Poissaoloja omalta kurssilta voi korvata kohtuuden rajoissa saman kauden aikana jollakin toisella järjestämälläni koko kauden kestävällä kurssilla (ke tai su, to edistyneet) sopimalla siitä etukäteen.

Muutokset ennen kauden alkua mahdollisia, kauden kuluessa muutoksista ja korvaavuuksista sovitaan kurssilaisten kanssa ryhmän kesken.

Studio Yama

Tunteja ei 17.-18.4., eikä 1.5. Viimeinen tunti on keskiviikko 29.5.

Keskiviikkoisin klo 9.30-11 – tasot 1-2/ kaikki tasot – opetuskieli on englanti & suomi

Keskiviikkoisin klo 19.15-20.45 – tasot 1-2/ kaikki tasot

Torstaisin klo 18.30-20 – tasot 2-3/ jatkoryhmä

Jatkoryhmä sopii parhaiten vähintään muutaman vuoden iyengarjoogaa harjoittaneille. Jokainen kurssille osallistuja (myös korvaajat) hallitsee iyengarjoogan perusteet hyvin, ymmärtää miten apuvälineitä käytetään ja tuntee valtaosan perusasennoista nimeltä sekä osaa jo kurssille tullessaan tehdä pääseisonnan (n. 5 min vakaasti, ylösmeno itsenäisesti keskilattialla/ seinällä) ja hartiaseisonnan itselle sopivalla korokkeella (n. 8-10 min). Osallistujilla on varma ote omaan harjoitukseensa.

Munkkivuoren Nuorisotalo

Sunnuntaisin klo 18.30-20 – kaikki tasot  – tuntia ei 21.4.

Tällä kurssilla opettaa sijainen koulutusmatkojeni aikana, n. 2-4 kertaa kauden aikana.

Kurssimaksu

  • kurssimaksu 280 € (19 x 1,5 t) eräpäivä n. 7 vrk ennen oman kurssin alkua.
  • nopean ilmoittautujan kurssimaksu edullisemmin: 260 € ehdoton eräpäivä 7.12.18 (HUOM! Smartumeilla maksaessa ei saa alennettua hintaa). Ilmoittauduthan ajoissa, 3.12. mennessä, jotta ehdit saada maksutiedot ajoissa.
  • Erittäin pienituloisten alennus 30 € kausimaksusta (250 €), 10 € 10 kerran kortista (170 €) – hyvin pienituloiset/ kela-tukien piiriin kuuluvat: alennuksen saa kertomalla alennustarpeesta ilmoittautumisen yhteydessä.
  • kaksi kurssia 440 € edullisempaan yhteishintaan! Voi maksaa kahdessa erässä ennen kurssien alkua, kokonaissumman eräpäivä on sama n. 7 vrk ennen kurssin alkua.
  • 10 kerran kortti 180 €, voimassa koko kauden
  • kursseille voi osallistua myös kertamaksulla 20 € – tasaraha mukaan, minulla ei ole käteiskassaa! Maksusta saa kuitin jälkikäteen sähköpostitse.
  • Maksutiedot saat ilmottautumisen yhteydessä sähköpostitse (1–5 vrk aikana).
  • Kurssimaksu sisältää arvonlisäveron 10%.
  • Smartum-liikuntaseteleillä maksamisesta on sovittava aina etukäteen. Smartum-korttimaksumahdollisuutta ei valitettavasti ole. Smartumin palvelusmaksukorotusten vuoksi smartumeilla ei saa enää jatkossa alennettua hintaa.
  • Ilmoittautumiset viimeistään 3.1.19 mennessä. Sen jälkeen voi tiedustella mikäli kurssilla on vielä tilaa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset hyvissä ajoin sähköpostitse osoitteeseen: jooga(at)lauhahalonen.com.

Muistathan ystävällisesti, että ilmoittautumiset ovat sitovia. Mikäli perut osallistumisesi viimeisen ilmoittautumispäivän tai annetun eräpäivän jälkeen, veloitan kurssimaksusta 50%. Varaathan riittävästi aikaa ilmoittautuessasi, jotta ehdit saada maksutiedot ajoissa.

Huomaathan, että kurssi-ilmoittautumiset ja 10 kerran kortit ovat henkilökohtaisia. Yllättävissä poikkeustapauksissa (esim. pitkäaikainen äkillinen sairaus lääkärintodistusta vastaan, ulkomaille/ toiselle paikkakunnalle äkillinen muutto tms.) saattaa kurssin siirto seuraavalle kaudelle tai toiselle henkilölle olla tapauskohtaisesti mahdollinen hyvissä ajoin neuvottelemalla. Sovithan asiasta heti, kun tiedät poikkeustilanteesta.

Kurssien järjestämistä helpottaa suunnattomasti, mikäli osallistujat ilmoittautuvat ajoissa: kiitän nopeita ilmoittautujia ja kurssimaksun maksajia edullisemmalla kurssimaksulla. Pyydän ystävällisesti noudattamaan annettuja eräpäiviä – myös oma yritykseni maksaa laskunsa ajoissa!

Opetuspaikat

Studio Yama: Aleksanterin teatteri ylin kerros, Bulevardi 27 (lipunmyynti-sisäänkäynti). Studio Yama on täysin varusteltu iyengarjoogakeskus ja paikan päältä löytyy kaikki tarvittavat apuvälineet mattoja myöten.

Munkkivuoren nuorisotalo: Raumantie 5 (Munkkivuoren ostarin ja kirkon takana). Tilasta löytyy perusapuvälineet n. 8 oppilaalle, mutta ei mattoja – oma matto mukaan ja mieluiten myös palikat, vyö ja huovat!

Tuntini muualla

Opetan myös eri toimijoiden alaisuudessa. Hinnat ja ilmoittautumiskäytänteet menevät “talon tapaan”. Näillä tunneilla ei valitettavasti voi korvata poissaoloja järjestämiltäni kursseilta.

Joogatila, munkkiniemi

Maanantaisin klo 18.15-19.45 — kaikki tasot

Hinnat ja muu informaatio: Joogatilan verkkosivut

Unisport, Helsinki

Keskiviikkoisin klo 13.45-15 Kluuvi — kaikki tasot

Hinnat ja muu informaatio: https://unisport.fi/