Joogatunnit

KESÄ 2020

Suoratoistotunnit 1.–25.6.2020

ma klo 10–11 dynaaminen (ei sovellu mikäli kaipaa rauhallista harjoitusta ja/tai yksilöllistä ohjausta liikevariointiin, esim: nivelongelmat, joiden huomioimista ei vielä itse hallitse, raskauden aikana; ikä/ taitotaso ei ole este, mutta varaudu liikkumaan nopeahkossa/ nopeassa tahdissa). Tällä tunnilla ei käytetä paljoa apuvälineitä: joogamatto, seinä, vakaa tuoli, vyö riittävät.

hinta: 50 €

ke klo 19–20.30 kaikki tasot (rauhallisempi tahti kesäiltaan). Tällä tunnilla käytetään apuvälineitä: tarvitset joogamaton, joogapalikat, vyön, huopia ja bolsterin tai sitä korvaavat apuvälineet kuten useamman jämäkän huovan tai hartiaseisontakorokkeet.
hinta: 60 €
to klo 18.30–20 jatkotaso (intensiivinen tunti; osallistujilla iyengarjoogan perusteet, mukaanlukien pää- ja hartiaseisonta, hyvin hallussa, itseohjautuva ote harjoitukseen). Tällä tunnilla käytetään apuvälineitä tarpeen mukaan.
hinta: 60 €
Kaksi kurssia 100 €, kolme kurssia 150 €
Ilmoittautuminen viimeistään 28.5. osoitteeseen jooga@lauhahalonen.com – huomaathan ystävällisesti, että ilmoittautumiset ovat sitovia ja koskee valittua ryhmää/ valittuja ryhmiä koko kuukauden ajalta. Kurssit toteutuvat, mikäli osallistujia on riittävästi.
Kurssimaksu suoritetaan ennen kurssin alkua.
Suoratoistotunnit toteutetaan joko JitsiMeet– tai Zoom–alustan kautta.
Suoratoisto-tuntien tekninen toteutuminen

Suoratoistotunnille osallistuminen edellyttää hyvää nettiyhteyttä, toimivia laitteita sekä akun kestoa koko tunnin ajan. Osallistujat ovat itse vastuussa oman yhteyden, laitteen ja ohjelman toimivuudesta läpi kurssin. Mikäli on selvää, että yhteys ei  syystä tai toisesta toimi johtuen järjestäjän päästä, korvaus tapahtuu osallistumalla vastaavalle suoratoistotunnille joko kuluvan kurssin aikana tai kesäkuun tapauksessa mahdollisesti heinäkuussa.

Syyskausi 2020

Alustavien suunnitelmien mukaan syyskausi toteutuu lähiopetuksessa. Syyskausi on 12.8.–17.12. allaolevan kevätkauden mukaisesti. Muutokset ovat mahdollisia ja tiedot päivittyvät kesän aikana.

Kevät 2020, Helsinki

16.3.20 annetun hallituksen ohjeistuksen mukaan  lähiopetus on tauolla  ja ryhmäläisille korvaavaa verkko-ohjausta.

 

Avoimet joogatunnit, hinnasto ja ilmoittautuminen talon tapaan
maanantai keskiviikko perjantai
18.15–19.45, Joogatila munkkiniemi 13.45–15, Unisport Kluuvi 9–10.15, Kampin palvelukeskus
Kevätkausi 8.1.–20.5.2020, tarkemmat kurssi- ja hintatiedot alla
keskiviikko torstai sunnuntai
9.30–11, Yama 18.25–19.55 Yama, jatkoryhmä 18.30–20 Munkkivuori
19.15–20.45, Yama

Kausimaksu 280 €, 10 kerran kortti 180 €, kertamaksu 20 €.

Kevätkausi 8.1.–20.5.2020

Kevätkausi alkaa 8.1. ja jatkuu 20.5. (poikkeuksena munkkivuori, jatkuu 30.5. asti).

Kursseille ilmoittaudutaan etukäteen.  Kurssille voi ostaa myös 10 kerran kortin tai osallistua kertamaksulla. UUTTA: Kertamaksun voi maksaa käteisen lisäksi MobilePay:llä tai Pivot-palvelun kautta. Kurssimaksut ja 10 kerran kortit laskutetaan tuttuun tapaan etukäteen. Kurssilaiset ovat opetuksessa aina etusijalla.

Poissaoloja omalta kurssilta voi korvata  saman kauden aikana toisella koko kevätkauden kestävällä kurssilla (munkkivuori, yama).

Studio Yama, Bulevardi 27

Keskiviikkoisin klo 9.30-11 – tasot 1-2/ kaikki tasot – opetuskieli on englanti & suomi

Keskiviikkoisin klo 19.15-20.45 – tasot 1-2/ kaikki tasot

Torstaisin klo 18.25-19.55 – tasot 2-3/ jatkoryhmä – HUOM! Tuntia aikaistettu 5 min!

Jatkoryhmä sopii parhaiten vähintään muutaman vuoden iyengarjoogaa harjoittaneille. Jokainen kurssille osallistuja (myös korvaajat) hallitsee iyengarjoogan perusteet hyvin, ymmärtää miten apuvälineitä käytetään ja tuntee valtaosan perusasennoista nimeltä sekä osaa jo kurssille tullessaan tehdä pääseisonnan (n. 5 min vakaasti, ylösmeno itsenäisesti keskilattialla/ seinällä) ja hartiaseisonnan itselle sopivalla korokkeella (n. 8-10 min). Osallistujilla on varma ote omaan harjoitukseensa.

Munkkivuoren Nuorisotalo, Raumantie 5

Sunnuntaisin klo 18.30-20 – kaikki tasot , oma joogamatto ja muut apuvälineet mukaan (palikat, vyöt ja huovat n. 8 oppilaalle lainaan).

Tällä kurssilla opettaa sijainen koulutusmatkojeni aikana, n. 2-4 kertaa kauden aikana.

Kurssimaksu – kevät 2020

 • kurssimaksu 280 € (yama 20 x ke/ 18 x to 1,5 t; munkkivuori 20 x 1,5 t) eräpäivä n. 7 vrk ennen oman kurssin alkua.
 • nopean ilmottautujan kurssimaksu edullisemmin: 260 €, jonka ehdoton eräpäivä 8.12.19 (HUOM! Smartumeilla maksaessa ei saa alennettua hintaa). Ilmoittauduthan ajoissa, 28.11. mennessä, jotta ehdit saada maksutiedot ajoissa. 29.11. alkaen ilmoittautuvat saavat laskun normaalihintaisena
 • Erittäin pienituloisten alennus 30 € kausimaksusta (250 €), 10 € 10 kerran kortista (170 €) – hyvin pienituloiset/ kela-tukien piiriin kuuluvat: alennuksen saa kertomalla alennustarpeesta ilmoittautumisen yhteydessä.
 • kaksi kurssia 440 € edullisempaan yhteishintaan (1 henkilö osallistuu kahdelle kurssille)! Voi maksaa kahdessa erässä ennen kurssien alkua, kokonaissumman eräpäivä on sama n. 7 vrk ennen kurssin alkua.
 • 10 kerran kortti 180 €, voimassa koko kauden
 • kursseille voi osallistua myös kertamaksulla 20 € – tasaraha mukaan, minulla ei ole käteiskassaa! Maksusta saa kuitin jälkikäteen sähköpostitse.
 • UUTTA: Kertamaksun voi maksaa käteisen lisäksi MobilePay:llä tai Pivot-palvelun kautta. Kurssimaksut ja 10 kerran kortit laskutetaan tuttuun tapaan etukäteen.
 • Lasku lähetetään sähköpostitse (1–5 vrk aikana ilmoittautumisesta).
 • Kurssimaksu sisältää arvonlisäveron 10%.
 • Smartum-liikuntaseteleillä maksamisesta on sovittava aina etukäteen. Smartum-korttimaksumahdollisuutta ei valitettavasti ole. Smartumin palvelusmaksukorotusten vuoksi smartumeilla ei saa enää jatkossa alennettua hintaa.
 • Ilmoittautumiset viimeistään 2.1.20 mennessä. Sen jälkeen voi tiedustella mikäli kurssilla on vielä tilaa.
 • Poissaoloja omalta kurssilta voi korvata kohtuuden rajoissa saman kauden aikana jollakin toisella järjestämälläni koko kauden kestävällä kurssilla (Huom! ainoastaan yamassa tai munkkivuoressa ke tai su, to edistyneet,) sopimalla siitä etukäteen.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset hyvissä ajoin sähköpostitse osoitteeseen: jooga(at)lauhahalonen.com.

Muistathan ystävällisesti, että ilmoittautumiset ovat sitovia. Mikäli perut osallistumisesi viimeisen ilmoittautumispäivän tai annetun eräpäivän jälkeen, veloitan kurssimaksusta 50%. Varaathan riittävästi aikaa ilmoittautuessasi, jotta ehdit saada maksutiedot ajoissa.

Huomaathan, että kurssi-ilmoittautumiset ja 10 kerran kortit ovat henkilökohtaisia. Yllättävissä poikkeustapauksissa (esim. pitkäaikainen äkillinen sairaus lääkärintodistusta vastaan, ulkomaille/ toiselle paikkakunnalle äkillinen muutto tms.) saattaa kurssin siirto seuraavalle kaudelle tai toiselle henkilölle olla tapauskohtaisesti mahdollinen hyvissä ajoin neuvottelemalla. Sovithan asiasta heti, kun tiedät poikkeustilanteesta.

Kurssien järjestämistä helpottaa suunnattomasti, mikäli osallistujat ilmoittautuvat ajoissa: kiitän nopeita ilmoittautujia ja kurssimaksun maksajia edullisemmalla kurssimaksulla. Pyydän ystävällisesti noudattamaan annettuja eräpäiviä – myös oma yritykseni maksaa laskunsa ajoissa!

Opetuspaikat

Studio Yama: Aleksanterin teatteri ylin kerros, Bulevardi 27 (lipunmyynti-sisäänkäynti). Studio Yama on täysin varusteltu iyengarjoogakeskus ja paikan päältä löytyy kaikki tarvittavat apuvälineet mattoja myöten.

Munkkivuoren nuorisotalo: Raumantie 5 (Munkkivuoren ostarin ja kirkon takana). Tilasta löytyy perusapuvälineet n. 8 oppilaalle, mutta ei mattoja – oma matto mukaan ja mieluiten myös palikat, vyö ja huovat!

Tuntini muualla

Opetan myös eri toimijoiden alaisuudessa. Hinnat ja ilmoittautumiskäytänteet menevät “talon tapaan”. Näillä tunneilla ei valitettavasti voi korvata poissaoloja järjestämiltäni kursseilta.

Joogatila, munkkiniemi

Maanantaisin klo 18.15-19.45 – kaikki tasot, 19.8. alkaen

Hinnat ja muu informaatio: Joogatilan verkkosivut

Unisport kluuvi, Helsinki

Keskiviikkoisin klo 13.45-15 Kluuvi – kaikki tasot, myös ei–yliopistolaiset

Hinnat ja muu informaatio: https://unisport.fi/