Oppilaiden kokemuksia

”Todella ammattitaitoista joogaohjausta positiivisessa ja rennossa ilmapiirissä. Tilaisuus koetella omia rajoja sopivissa määrin ja kehittyä eteenpäin. Tuntuu että Lauhan tunneille on aina tervetullut! Lauhan tunneille on tervetullut vaikka oman kehon kanssa olisi haasteita.”

”Iyengarjooga on monipuolinen, haastava ja koukuttava laji. Tunneilla unohtuu kaikki arkinen hälinä ja kotiin tullessa olo on tasapainoinen ja voimaantunut, eikä pelkästään fyysisesti.”

”Iyengarjooga on ihanan perusteellista.”

”Lauha on mahtava, iyengarjoogalle omistautunut opettaja. Tunneilla saa haastaa itseään sopivalla tavalla, ja tunnilta lähtiessä on aina inspiroitunut ja energinen olo. Lauhan tunneilla on lämmin ja kannustava ilmapiiri.

”Iyengarjooga on loistava tapa saada parempi tuntuma omaan kehoon. Sen avulla voi kehittää voimaa, liikkuvuutta ja tasapainoa, mutta ennen kaikkea kehostaan löytää ikään kuin lukemattomia pieniä lihaksia, joiden avulla voi säädellä tapaa kantaa itseään, asettua asentoihin ja liikkua. Iyengarjooga harjoittaa myös mieltä: olen esimerkiksi oppinut keskittymään jonkin kehon osan työstämiseen niin, että mieli ja muu keho on samalla rento ja rauhallinen. Iyengarjooga sopii myös sellaisille, jotka pelkäävät olevansa liian jäykkiä tai huonokuntoisia joogan harrastamiseen.

Lauha on erittäin ammattitaitoinen ja kokenut opettaja. Hänen tuntinsa ovat aina huolella suunniteltuja, ja niissä on sekä selkeä teema että vaihtelevuutta. Toisaalta Lauha pystyy eriyttämään opetusta oppilaiden yksilöllisten tilanteiden mukaan ja mukauttamaan suunnitelmansa ryhmän tilanteeseen. Hän on kannustava, sopivan vaativa mutta samalla ymmärtäväinen opettaja. Tunnelma tunneilla on rauhallinen ja keskittynyt, mutta huumoriakin löytyy. Oppilaille välittyy se, että Lauha todella haluaa jakaa tietojaan ja osaamistaan ja että oppilaiden innon herättäminen ja heidän kehittymisensä on hänelle sydämen asia.” 

(Inkeri, 50 v., 9 vuotta harjoitusta)