Tiiviskurssit/ Tilaustunnit

Iyengarjoogan tiiviskurssit kevät 2021

Sivu päivitetty 6.4.2021.

Iyengarjoogan ”Master Class” @Zoom

23.1. / 20.2. / 20.3./ 24.4. klo 11–13.30

Suoratoistona toteutettava ”Master class” sopii parhaiten iyengarjoogan perusteet hyvin sisäistäneille, säännöllisesti iyengarjoogaa harjoitteleville oppilaille.

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään kaksi viikkoa ennen tapahtumaa sähköpostitse, jonka jälkeen voi tiedustella toteutuuko kurssi ja onko sillä tilaa.

24.4. ”Täyteen mittaan taaksepäin” klo 11–13.30

 
Kevään viimeinen ’master class’ keskittyy rintakehää avaaviin, mielialaa nostattaviin taaksetaivutuksiin: kun kainalot pääsevät esille ja sydän on koholla, ei mielikään voi olla madaltanut. Hyvin rakennetut, täyteen mittaansa kasvavat taaksetaivutukset ovat erityisen voimaannuttavia. Ne tutustuttavat meidät näkökentältä piilossa olevaan selkäpuoleemme ja opettavat meitä luottamaan sisäisiin voimavaroihimme.
 
Taaksetaivutuksia harjoittaessa on tärkeää oppia löytämään voima paitsi raajoista myös selkärangasta itsestään, jotta liikeradan paine jakaantuu rangalle tasaisesti. Voiman löytyessä ytimestä, voi siihen myös tukeutua, mikä mahdollistaa taaksepäin laskeutuvat ojennukset, ns. ”drop-back”-taaksetaivutukset.
 
Master class -harjoitus on intensiivinen, vaikkakin sisältö rakentuu osallistujien mukaan. Harjoitusta vie eteenpäin aktiivisemmat, voimakkaammat ja enemmän apuvälineitä hyödyntävät osiot, Osallistuminen edellyttää säännöllistä iyengarjoogaharjoitusta, ja hyvää perusteiden hallintaa. Tämä master class ei sovellu raskaana oleville eikä kuukautisten aikaan.
 
Ilmoittautumiset 24.4. master class:iin viimeistään ke 14.4. sähköpostitse: jooga@lauhahalonen.com.
 
Zoom-linkin saat pe 23.4., kurssimaksun maksettuasi.
Hinta: 50 € / master class, sis. tallenne kahdeksi viikoksi;
30 € ilman tallennetta
 
Huom! Kurssi toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on 8.
 

Master class –konsepti

Kukin ”Master Class” paneutuu 1–2 āsana-kategoriaan syvällisemmin. Harjoituksessa on 1-3 hieman haastavampaa tavoite-āsanaa, jota jokainen pääsee kokeilemaan omalle harjoitustasolleen mielekkäällä tavalla.

Kehoa valmistellaan kohdeasentoja varten monipuolisesti ja myös  teema-kategorioiden ulkopuolelta. Temaattinen punainen lanka vie perusasennoista vaativampiin asentoihin, tarjoten kutkuttavia haasteita hauskalla tavalla, oppilaiden lähtötasot huomioiden. Harjoituksen pääpaino ei ole määränpäässä, vaan matkassa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumalla hyvissä ajoin varmistat paikkasi kurssilla ja myös sen, että tiiviskursseja järjestetään. Tiiviskursseille ilmoittaudutaan etukäteen sähköpostitse osoitteeseen: jooga[at]lauhahalonen.com. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostitse laskun, jonka eräpäivä on ennen kurssin alkua.

Muistathan ystävällisesti, että ilmoittautumiset ovat henkilökohtaisia ja sitovia. Mikäli perut osallistumisesi laskun eräpäivän jälkeen, kurssimaksusta veloitetaan 50%. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus.

Tilaustunnit

Iyengarjoogan yksityistunnit

Yksityis- ja tilaustunnit suunnitellaan aina vastaamaan juuri sinun toiveita ja tarpeitasi! Yksityistunti on erinomainen tapa syventää omaa joogaharjoitusta, tai aloittaa harjoitus, mikäli ajatus ryhmätunneista ei syystä tai toisesta puhuttele. Ne sopivat erityisen hyvin myös ihmisille, jotka haluavat paneutua harjoituksessa esimerkiksi erilaisten haasteiden kanssa työskentelyyn, tai jotka kaipaavat enemmän yksilöllistä ohjausta kun ryhmässä on mahdollista saada.

Hintaesimerkkejä:

  • 1 henkilö (harrastajataso) 60 min, 75 €
  • 1 henkilö (harrastajataso) 90, 95 €
  • 2–3 henkilöä (harrastajataso) 60 min, 110 €
  • 2–3 henkilöä (harrastajataso) 90 min,  130 €

Hinnat sisältävät alv:n 24 %,  mutta hinta ei sisällä tilavuokraa. Hintaan kuuluu max 30 min matkustusaika yhteen suuntaan asiakkaan järjestämään kohteeseen. Vaihtoehtoisesti ohjaaja voi vuokrata tilan erillisestä maksusta, sopimuksen mukaan.

Kysy lisää!

Iyengarjoogan tiiviskurssit

Tiiviskurssien järjestäminen on mahdollista myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella sopimuksesta. Kurssin sisältöä on mahdollista muovata niin kurssin järjestäjän kuin osallistujienkin toiveiden mukaisesti iyengarjoogan puitteissa.

Tilausryhmät/ tyhy-päivät

Säännöllinen joogaharjoitus purkaa tehokkaasti mielen ja kehon kuormituksia. Jooga on erinomainen lisä ennaltaehkäisevään, jopa kuntouttavaan työterveyshuoltoon ja henkilöstön virkistystoimintaan.

Henkilöstöjoogaryhmä voidaan järjestää joko tilaajan omissa tiloissa tai voimme löytää yhdessä sopivan vuokratilan. Harjoitusjakson kesto voidaan sopia muutaman tunnin virkistyspäivästä kokonaiseen syys-/kevätkauteen. Painotus harjoituksessa voi tilaajan toiveiden mukaisesti olla joko reippaammassa ja monipuolisemmassa fyysisessä harjoituksessa tai rauhoittumisessa ja rentoutumisessa.

Virkeä, terve ja hyvinvoiva työntekijä on tehokas työntekijä. Pyydä tarjous!