Tiiviskurssit/ Tilaustunnit

Iyengarjoogan tiiviskurssit

Taivaalliset taaksetaivutukset! Su 9.10.22 klo 11–14

Tervetuloa taipumaan taakse, tutkimaan ja tutustumaan tuntemattomaan! Emme näe taakse jäävää selkäpuoltamme, mutta etenkin taaksetaivutusten avulla voimme tunnistaa kehon takaosan voiman ja oppia luottamaan siihen. Kun taaksetaivutuksissa tukeudut takaosaasi, samalla tunnet itsesi eri tavoin edestä ja takaa. Parhaimmillaan, tasapainoisesti harjoitettuna taaksetaivutukset voimaannuttavat, lisäävät elinvoiman kokemusta itsessäsi.

Harjoittelemme tiiviskurssilla taaksetaivutuksia sekä tuetusti että kunkin mahdollisuuksien mukaan klassisesti. Olet tervetullut kurssille sellaisena kuin olet, harjoituksen eri vaiheissa oleville tarjotaan eri vaihtoehtoja. Perustiedot ja -taidot iyengarjoogaharjoituksesta riittävät tiiviskurssin mielekkäälle osallistumiselle.

Paikka: Joogastudio Yama, Aleksanterin teatteri, Bulevardi 27

Kurssimaksu: 55 € – laskutus ja maksu ennen kurssia

Ilmoittautuminen: 23.9. mennessä jooga@lauhahalonen.com

Tiiviskurssi/ Master class –konsepti

Kukin tiiviskurssi tai ”Master Class” paneutuu 1–2 āsana-kategoriaan syvällisemmin. Harjoituksessa on 1-3 hieman haastavampaa tavoite-āsanaa, jota jokainen pääsee kokeilemaan omalle harjoitustasolleen mielekkäällä tavalla.

Kehoa valmistellaan kohdeasentoja varten monipuolisesti ja myös  teema-kategorioiden ulkopuolelta. Temaattinen punainen lanka vie perusasennoista vaativampiin asentoihin, tarjoten kutkuttavia haasteita hauskalla tavalla, oppilaiden lähtötasot huomioiden. Harjoituksen pääpaino ei ole määränpäässä, vaan matkassa.

Iyengarjoogan tiiviskurssit

Tiiviskurssien järjestäminen on mahdollista myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella yhteistyönä järjestäjän kanssa. Kurssin sisältöä on mahdollista muovata niin kurssin järjestäjän kuin osallistujienkin toiveiden mukaisesti iyengarjoogan puitteissa.

Tilaustunnit

Iyengarjoogan yksityistunnit

Yksityis- ja tilaustunnit suunnitellaan aina vastaamaan juuri sinun toiveita ja tarpeitasi!

Yksityistunti on erinomainen tapa syventää omaa joogaharjoitusta, tai aloittaa harjoitus, mikäli ajatus ryhmätunneista ei syystä tai toisesta puhuttele. Ne sopivat erityisen hyvin myös ihmisille, jotka haluavat paneutua harjoituksessa esimerkiksi erilaisten haasteiden kanssa työskentelyyn, tai jotka kaipaavat enemmän yksilöllistä ohjausta kun ryhmässä on mahdollista saada.

Hintaesimerkkejä:

  • 1 henkilö (harrastajataso) 60 min, 75 €
  • 1 henkilö (harrastajataso) 90, 95 €
  • 2–3 henkilöä (harrastajataso) 60 min, 110 €
  • 2–3 henkilöä (harrastajataso) 90 min,  130 €

Hinnat sisältävät alv:n 24 %,  mutta hinta ei sisällä tilavuokraa. Hintaan kuuluu max 30 min matkustusaika yhteen suuntaan asiakkaan järjestämään kohteeseen tai vaihtoehtoisesti ohjaaja voi vuokrata tilan erillisestä maksusta, sopimuksen mukaan.

Kysy lisää!

Tilausryhmät/ tyhy-päivät

Säännöllinen joogaharjoitus purkaa tehokkaasti mielen ja kehon kuormituksia. Jooga on erinomainen lisä ennaltaehkäisevään, jopa kuntouttavaan työterveyshuoltoon ja henkilöstön virkistystoimintaan.

Henkilöstöjoogaryhmä voidaan järjestää joko tilaajan omissa tiloissa tai voimme löytää yhdessä sopivan vuokratilan. Harjoitusjakson kesto voidaan sopia muutaman tunnin virkistyspäivästä kokonaiseen syys-/kevätkauteen. Painotus harjoituksessa voi tilaajan toiveiden mukaisesti olla joko reippaammassa ja monipuolisemmassa fyysisessä harjoituksessa tai rauhoittumisessa ja rentoutumisessa.

Virkeä, terve ja hyvinvoiva työntekijä on tehokas työntekijä. Pyydä tarjous!

Sivu päivitetty 28.6.2022