Tiiviskurssit/ Tilaustunnit

Iyengarjoogan tiiviskurssit

13.8.  klo 18-20 Iyengarjoogan tutustumiskurssi

Joogatila (munkkiniemi), Laajalahdentie 20

Lisätietoa: Joogatilan verkkosivut

Hinta: 10€.

21.-23.9. Syventävä iyengarjoogaviikonloppu, Mikkeli

Pe klo 18-20, la 10-13 ja 15-7, su 9-12

Iyengarjooga on hyvin monipuolinen, syvällinen ja kokonaisvaltainen joogalaji, joka perustuu BKS Iyengarin 80 vuoden päivittäiseen omakohtaiseen harjoitukseen ja tutkimusmatkaan. Laji sisältää niin dynaamisen vinyasa-, palauttavan restoratiivisen kuin tarkkaan työskentelyyn paneutuvan harjoituksen, sekä hengitysharjoitukset ja meditaation. Iyengarjoogassa terapeuttinen lähestymistapa on olennainen ja harjoitusta voidaan muokata yksilöllisesti tarpeen mukaan. Harjoitukset perustuvat myös joogafilosofian perinteeseen.
Tällä kurssilla syvennymme iyengarjoogan eri puoliin osallistujien toiveiden mukaisesti.

Ilmoittautumiset: outi@yogasoul.fi

29.-30.9. klo 11-14 Helsinki

Teemana taaksetaivutukset ja ylösalaiset asennot. Sunnuntain harjoituspäivä on edistyneille harjoittajille/ opettajille.

Hinta: la/ su 55€ (50€ kausi-oppilaille); la ja su  85€ (75€ kausi-oppilaat)

Paikkana Studio Yama, Bulevardi 27

17.-18.11. klo 11-14 Helsinki

Teemana mielen ja sielun rauhaa joogasta: joogaa väsymystä vastaan

Hinta: la ja su  85€ (75€ kausi-oppilaat)

Paikkana Studio Yama, Bulevardi 27

1.12. klo 11-14, 14-16 Helsinki

Joogan juhlaa BKS Iyengarin 100-vuotissyntymäpäivän kunniaksi!

Paikkana Studio Yama, Bulevardi 27

Tilaustunnit

Iyengarjoogan yksityistunnit

Yksityis- ja tilaustunnit suunnitellaan aina vastaamaan juuri sinun toiveita ja tarpeitasi! Yksityistunti on erinomainen tapa syventää omaa joogaharjoitusta, tai aloittaa harjoitus, mikäli ajatus ryhmätunneista ei syystä tai toisesta puhuttele. Ne sopivat erityisen hyvin myös ihmisille, jotka haluavat paneutua harjoituksessa esimerkiksi erilaisten haasteiden kanssa työskentelyyn, tai jotka kaipaavat enemmän yksilöllistä ohjausta kun ryhmässä on mahdollista saada. Kysy lisää!

Iyengarjoogan tiiviskurssit

Tiiviskurssien järjestäminen on mahdollista myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella sopimuksesta. Kurssin sisältöä on mahdollista muovata niin kurssin järjestäjän kuin osallistujienkin toiveiden mukaisesti iyengarjoogan puitteissa.

Tilausryhmät/ tyhy-päivät

Säännöllinen joogaharjoitus purkaa tehokkaasti mielen ja kehon kuormituksia. Jooga on erinomainen lisä ennaltaehkäisevään, jopa kuntouttavaan työterveyshuoltoon ja henkilöstön virkistystoimintaan.

Henkilöstöjoogaryhmä voidaan järjestää joko tilaajan omissa tiloissa tai voimme löytää yhdessä sopivan vuokratilan. Harjoitusjakson kesto voidaan sopia muutaman tunnin virkistyspäivästä kokonaiseen syys-/kevätkauteen. Painotus harjoituksessa voi tilaajan toiveiden mukaisesti olla joko reippaammassa ja monipuolisemmassa fyysisessä harjoituksessa tai rauhoittumisessa ja rentoutumisessa.

Virkeä, terve ja hyvinvoiva työntekijä on tehokas työntekijä. Pyydä tarjous!