Tiiviskurssit/ Tilaustunnit

Iyengarjoogan tiiviskurssit 2020

Iyengarjoogan “Master Class”, Helsinki

8.2.  klo 11-14 seisoma-asennot ja ylösalaiset asennot

Sitovat ilmoittautumiset 18.1. mennessä sähköpostitse, jonka jälkeen voi tiedustella toteutuuko kurssi ja onko sillä tilaa.

TÄYNNÄ! Kurssin alla voit kysyä mahdollisia peruutuspaikkoja.

21.3. klo 11-14 eteentaivutukset ja istuma-asennot

Sitovat ilmoittautumiset 1.3. mennessä sähköpostitse, jonka jälkeen voi tiedustella toteutuuko kurssi ja onko sillä tilaa.

TÄYNNÄ! Kurssin alla voit kysyä mahdollisia peruutuspaikkoja.

18.4. klo 11-14 taaksetaivutukset

Sitovat ilmoittautumiset 1.4. mennessä sähköpostitse, jonka jälkeen voi tiedustella toteutuuko kurssi ja onko sillä tilaa.

Kukin “Master Class” paneutuu 1–2 āsana-kategoriaan syvällisemmin. Harjoituksessa on 1-3 hieman haastavampaa tavoite-āsanaa, jota jokainen pääsee kokeilemaan omalle harjoitustasolleen mielekkäällä tavalla.

Kehoa valmistellaan kohdeasentoja varten monipuolisesti ja myös  teema-kategorioiden ulkopuolelta. Temaattinen punainen lanka vie perusasennoista vaativampiin asentoihin, tarjoten kutkuttavia haasteita hauskalla tavalla, oppilaiden lähtötasot huomioiden. Harjoituksen pääpaino ei ole määränpäässä, vaan matkassa.

Kurssi sopii vähintään noin vuoden iyengarjoogaa säännöllisesti harjoittaneille: osallistuja tietää pää- ja hartiaseisonnan iyengarjoogan mukaiset perusteet.

Kurssipaikka: Joogastudio Yama, Aleksanterin teatterin ylin kerros (5. krs) – täysin varusteltu joogastudio

Hinta: 55 €

Huom! Kurssi toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on 8. Kurssin maksimiosallistujamäärä on 15 yksilöllisen ohjaamisen takaamiseksi.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumalla hyvissä ajoin varmistat paikkasi kurssilla ja myös sen, että tiiviskursseja järjestetään. Tiiviskursseille ilmoittaudutaan etukäteen sähköpostitse osoitteeseen: jooga[at]lauhahalonen.com. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostitse laskun, jonka eräpäivä on ennen kurssin alkua.

Muistathan ystävällisesti, että ilmoittautumiset ovat henkilökohtaisia ja sitovia. Mikäli perut osallistumisesi laskun eräpäivän jälkeen, kurssimaksusta veloitetaan 50%. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus.

Tilaustunnit

Iyengarjoogan yksityistunnit

Yksityis- ja tilaustunnit suunnitellaan aina vastaamaan juuri sinun toiveita ja tarpeitasi! Yksityistunti on erinomainen tapa syventää omaa joogaharjoitusta, tai aloittaa harjoitus, mikäli ajatus ryhmätunneista ei syystä tai toisesta puhuttele. Ne sopivat erityisen hyvin myös ihmisille, jotka haluavat paneutua harjoituksessa esimerkiksi erilaisten haasteiden kanssa työskentelyyn, tai jotka kaipaavat enemmän yksilöllistä ohjausta kun ryhmässä on mahdollista saada.

Hintaesimerkkejä:

  • 1 henkilö (harrastajataso) 60 min, 75 €
  • 1 henkilö (harrastajataso) 90, 95 €
  • 2–3 henkilöä (harrastajataso) 60 min, 110 €
  • 2–3 henkilöä (harrastajataso) 90 min,  130 €

Hinnat sisältävät alv:n 24 %,  mutta hinta ei sisällä tilavuokraa. Hintaan kuuluu max 30 min matkustusaika yhteen suuntaan asiakkaan järjestämään kohteeseen. Vaihtoehtoisesti ohjaaja voi vuokrata tilan erillisestä maksusta, sopimuksen mukaan.

Kysy lisää!

Iyengarjoogan tiiviskurssit

Tiiviskurssien järjestäminen on mahdollista myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella sopimuksesta. Kurssin sisältöä on mahdollista muovata niin kurssin järjestäjän kuin osallistujienkin toiveiden mukaisesti iyengarjoogan puitteissa.

Tilausryhmät/ tyhy-päivät

Säännöllinen joogaharjoitus purkaa tehokkaasti mielen ja kehon kuormituksia. Jooga on erinomainen lisä ennaltaehkäisevään, jopa kuntouttavaan työterveyshuoltoon ja henkilöstön virkistystoimintaan.

Henkilöstöjoogaryhmä voidaan järjestää joko tilaajan omissa tiloissa tai voimme löytää yhdessä sopivan vuokratilan. Harjoitusjakson kesto voidaan sopia muutaman tunnin virkistyspäivästä kokonaiseen syys-/kevätkauteen. Painotus harjoituksessa voi tilaajan toiveiden mukaisesti olla joko reippaammassa ja monipuolisemmassa fyysisessä harjoituksessa tai rauhoittumisessa ja rentoutumisessa.

Virkeä, terve ja hyvinvoiva työntekijä on tehokas työntekijä. Pyydä tarjous!