Tiiviskurssit/ Tilaustunnit

Iyengarjoogan tiiviskurssit

15.4. klo 10–13 Kierrot ja taaksetaivutukset

Kierrot ja taaksetaivutukset tukevat toisiaan. On myös olemassa taaksetaivuttavia jooga-asentoja, joissa on myös kiertoa. Tällä tiiviskurssilla syvennymme näiden kahden kiehtovan asentokategorian maailmaan ja niiden väliseen vuoropuheluun. Kurssi soveltuu parhaiten iyengarjoogaa vähintään 2–3 v säännöllisesti harjoittaneille, perusteet hyvin hallitseville oppilaille (mm. pää- ja hartiaseisonta vakaasti vähintään 5 min., siltakaari sujuu), jotka haluavat syventyä harjoitukseensa.

Ilmoittautuminen 3.4. mennessä, jonka jälkeen voi tiedustella mahtuuko kurssille.

Kurssitiedot

Paikka: Joogastudio Yama, Aleksanterin teatteri, Bulevardi 27

Kurssimaksu: 55 € (laskutus ja maksu ennen kurssia)

Ilmoittautuminen:  jooga@lauhahalonen.com (n. 2 viikkoa ennen kurssia, jonka jälkeen voi tiedustella mahtuuko kurssille/ toteutuuko kurssi)

Muistathan ystävällisesti, että ilmoittautumiset ovat henkilökohtaisia ja sitovia. Mikäli perut osallistumisesi laskun eräpäivän jälkeen, kurssimaksusta veloitetaan 50%. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus.

Tiiviskurssi/ Master class –konsepti

Kukin tiiviskurssi tai ”Master Class” paneutuu 1–2 āsana-kategoriaan syvällisemmin. Harjoituksessa on 1-3 hieman haastavampaa tavoite-āsanaa, jota jokainen pääsee kokeilemaan omalle harjoitustasolleen mielekkäällä tavalla.

Kehoa valmistellaan kohdeasentoja varten monipuolisesti ja myös  teema-kategorioiden ulkopuolelta. Temaattinen punainen lanka vie perusasennoista vaativampiin asentoihin, tarjoten kutkuttavia haasteita hauskalla tavalla, oppilaiden lähtötasot huomioiden. Harjoituksen pääpaino ei ole määränpäässä, vaan matkassa.

Tilaustunnit

Iyengarjoogan tiiviskurssit tilauksesta

Tiiviskurssien järjestäminen on mahdollista myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella yhteistyönä järjestäjän kanssa. Kurssin sisältöä on mahdollista muovata niin kurssin järjestäjän kuin osallistujienkin toiveiden mukaisesti iyengarjoogan puitteissa.

Iyengarjoogan yksityistunnit

Yksityis- ja tilaustunnit suunnitellaan aina vastaamaan juuri sinun toiveita ja tarpeitasi!

Yksityistunti on erinomainen tapa syventää omaa joogaharjoitusta, tai aloittaa harjoitus, mikäli ajatus ryhmätunneista ei syystä tai toisesta puhuttele. Ne sopivat erityisen hyvin myös ihmisille, jotka haluavat paneutua harjoituksessa esimerkiksi erilaisten haasteiden kanssa työskentelyyn, tai jotka kaipaavat enemmän yksilöllistä ohjausta kun ryhmässä on mahdollista saada.

Hintaesimerkkejä:

  • 1 henkilö (harrastajataso) 60 min, 75 €
  • 1 henkilö (harrastajataso) 90, 95 €
  • 2–3 henkilöä (harrastajataso) 60 min, 110 €
  • 2–3 henkilöä (harrastajataso) 90 min,  130 €

Hinnat sisältävät alv:n 24 %,  mutta hinta ei sisällä tilavuokraa. Hintaan kuuluu max 30 min matkustusaika yhteen suuntaan asiakkaan järjestämään kohteeseen tai vaihtoehtoisesti ohjaaja voi vuokrata tilan erillisestä maksusta, sopimuksen mukaan.

Kysy lisää!

Tilausryhmät/ tyhy-päivät

Säännöllinen joogaharjoitus purkaa tehokkaasti mielen ja kehon kuormituksia. Jooga on erinomainen lisä ennaltaehkäisevään, jopa kuntouttavaan työterveyshuoltoon ja henkilöstön virkistystoimintaan.

Henkilöstöjoogaryhmä voidaan järjestää joko tilaajan omissa tiloissa tai voimme löytää yhdessä sopivan vuokratilan. Harjoitusjakson kesto voidaan sopia muutaman tunnin virkistyspäivästä kokonaiseen syys-/kevätkauteen. Painotus harjoituksessa voi tilaajan toiveiden mukaisesti olla joko reippaammassa ja monipuolisemmassa fyysisessä harjoituksessa tai rauhoittumisessa ja rentoutumisessa.

Virkeä, terve ja hyvinvoiva työntekijä on tehokas työntekijä. Pyydä tarjous!

Sivu päivitetty 17.3.2023