Tiiviskurssit/ Tilaustunnit

Iyengarjoogakurssit, kevät 2019

18.-19.1.19  Syventävä iyengarjoogaviikonloppu, Mikkeli

Pe klo 18-20, la 10-13 ja 15-7, su 9-12

Iyengarjooga on hyvin monipuolinen, syvällinen ja kokonaisvaltainen joogalaji, joka perustuu BKS Iyengarin 80 vuoden päivittäiseen omakohtaiseen harjoitukseen ja tutkimusmatkaan.  Laji sisältää niin dynaamisen vinyasa-, palauttavan restoratiivisen kuin tarkkaan työskentelyyn paneutuvan harjoituksen, sekä hengitysharjoitukset ja meditaation. Iyengarjoogassa terapeuttinen lähestymistapa on olennainen ja harjoitusta voidaan muokata yksilöllisesti tarpeen mukaan. Harjoitukset perustuvat myös joogafilosofian perinteeseen.

Tällä kurssilla syvennymme iyengarjoogan eri puoliin osallistujien toiveiden mukaisesti.

Ilmoittautumiset: outi[at]yogasoul.fi

9.-10.2. joogaintensiivi klo 11-14, Helsinki

Teema: vinyasa iyengarjoogassa. Asentojen pilkkominen osiin sekä järjestäminen ja sitominen yhteen mielekkäällä tavalla.

B.K.S. Iyengar: “The word vinyasa has two parts. Vi means separating or disjuncting and nyasa means placing or putting down. Vinyasa means separating and putting down or placing in a sequential order.” Astadala Yogamala (Vol. 2)

Sunnuntaina teema: miten rakennan oman harjoituksen, miten sidon asennot toisiinsa koherentiksi kokonaisuudeksi?

Hinta: la ja su  85 € (75 € Lauhan kausi-oppilaat); la 55 € (50 € Lauhan kausioppilaat)

Paikka: Studio Yama, Bulevardi 27

Sitovat ilmoittautumiset etukäteen 25.1. mennessä: jooga[at]lauhahalonen.com

23.-24.3. joogaintensiivi klo 11-14, Helsinki

Teema: kiertäen kevääseen, vauhtia aineenvaihduntaan

Hinta: la ja su  85 € (75 € Lauhan kausi-oppilaat); la 55 € (50 € Lauhan kausioppilaat) – su vain edistyneemmille oppilaille ja opettajille.

Paikka: Studio Yama, Bulevardi 27

10.-12.5. Syventävä iyengarjoogaviikonloppu, Mikkeli

Pe klo 18-20, la 10-13 ja 15-7, su 9-12

Ilmoittautumiset: outi[at]yogasoul.fi

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumalla hyvissä ajoin varmistat paikkasi kurssilla ja myös sen, että tiiviskursseja järjestetään. Tiiviskursseille ilmoittaudutaan etukäteen sähköpostitse osoitteeseen: jooga[at]lauhahalonen.com.

Muistathan ystävällisesti, että ilmoittautumiset ovat henkilökohtaisia ja sitovia. Mikäli perut osallistumisesi laskun eräpäivän jälkeen, kurssimaksusta veloitetaan 50%. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus.

Tilaustunnit

Iyengarjoogan yksityistunnit

Yksityis- ja tilaustunnit suunnitellaan aina vastaamaan juuri sinun toiveita ja tarpeitasi! Yksityistunti on erinomainen tapa syventää omaa joogaharjoitusta, tai aloittaa harjoitus, mikäli ajatus ryhmätunneista ei syystä tai toisesta puhuttele. Ne sopivat erityisen hyvin myös ihmisille, jotka haluavat paneutua harjoituksessa esimerkiksi erilaisten haasteiden kanssa työskentelyyn, tai jotka kaipaavat enemmän yksilöllistä ohjausta kun ryhmässä on mahdollista saada. Kysy lisää!

Iyengarjoogan tiiviskurssit

Tiiviskurssien järjestäminen on mahdollista myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella sopimuksesta. Kurssin sisältöä on mahdollista muovata niin kurssin järjestäjän kuin osallistujienkin toiveiden mukaisesti iyengarjoogan puitteissa.

Tilausryhmät/ tyhy-päivät

Säännöllinen joogaharjoitus purkaa tehokkaasti mielen ja kehon kuormituksia. Jooga on erinomainen lisä ennaltaehkäisevään, jopa kuntouttavaan työterveyshuoltoon ja henkilöstön virkistystoimintaan.

Henkilöstöjoogaryhmä voidaan järjestää joko tilaajan omissa tiloissa tai voimme löytää yhdessä sopivan vuokratilan. Harjoitusjakson kesto voidaan sopia muutaman tunnin virkistyspäivästä kokonaiseen syys-/kevätkauteen. Painotus harjoituksessa voi tilaajan toiveiden mukaisesti olla joko reippaammassa ja monipuolisemmassa fyysisessä harjoituksessa tai rauhoittumisessa ja rentoutumisessa.

Virkeä, terve ja hyvinvoiva työntekijä on tehokas työntekijä. Pyydä tarjous!