Tiiviskurssit/ Tilaustunnit

Iyengarjoogakurssit, kesä 2019

​Kesäkuun tiiviskurssit

Kurssipaikkana PilatesWing, Eerikinkatu 29. Oma joogamatto mukaan.

Kurssien teemana on kesään laskeutumisen lisäksi omien vahvuuksien ja haasteiden kohtaaminen ja tasapaino. Halutessasi voit ilmoittautumisen yhteydessä kertoa mitä pidät omassa harjoituksessasi vahvuuksinasi ja haasteinasi.

5.-26.6. keskiviikkoisin

ryhmä 1. klo 9.30-11, 4 kertaa: tälle kurssille voit ilmoittautua myös kertamaksulla 20 €, ilmoittaudu haluamallesi päivälle 22.5. mennessä (päivää ei voi jälkikäteen vaihtaa). Kertamaksut laskutetaan etukäteen samoin kuin kurssit.

ryhmä 2. klo 18.30-20, 4 kertaa: TÄYNNÄ (mikäli keskiviikkoaamu toteutuu, tästä ryhmästä vapautuu kaksi paikkaa. Voit ilmoittautua jonotuslistalle. Jonossa on kaksi.)

Hinta: 60 €

6.-27.6. torstaisin

ryhmä 3. klo 18-20, 4 kertaa – ns. “master class”: TÄYNNÄ

Hinta: 80 €.

Kursseille ilmoittaudutaan etukäteen 22.5. mennessä. Sen jälkeen voi tiedustella, mikäli kurssilla on tilaa. Kurssit toteutuvat, mikäli ilmoittautuneita on 6. Kurssille mahtuu 10.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumalla hyvissä ajoin varmistat paikkasi kurssilla ja myös sen, että tiiviskursseja järjestetään. Tiiviskursseille ilmoittaudutaan etukäteen sähköpostitse osoitteeseen: jooga[at]lauhahalonen.com.

Muistathan ystävällisesti, että ilmoittautumiset ovat henkilökohtaisia ja sitovia. Mikäli perut osallistumisesi laskun eräpäivän jälkeen, kurssimaksusta veloitetaan 50%. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus.

Tilaustunnit

Iyengarjoogan yksityistunnit

Yksityis- ja tilaustunnit suunnitellaan aina vastaamaan juuri sinun toiveita ja tarpeitasi! Yksityistunti on erinomainen tapa syventää omaa joogaharjoitusta, tai aloittaa harjoitus, mikäli ajatus ryhmätunneista ei syystä tai toisesta puhuttele. Ne sopivat erityisen hyvin myös ihmisille, jotka haluavat paneutua harjoituksessa esimerkiksi erilaisten haasteiden kanssa työskentelyyn, tai jotka kaipaavat enemmän yksilöllistä ohjausta kun ryhmässä on mahdollista saada. Kysy lisää!

Iyengarjoogan tiiviskurssit

Tiiviskurssien järjestäminen on mahdollista myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella sopimuksesta. Kurssin sisältöä on mahdollista muovata niin kurssin järjestäjän kuin osallistujienkin toiveiden mukaisesti iyengarjoogan puitteissa.

Tilausryhmät/ tyhy-päivät

Säännöllinen joogaharjoitus purkaa tehokkaasti mielen ja kehon kuormituksia. Jooga on erinomainen lisä ennaltaehkäisevään, jopa kuntouttavaan työterveyshuoltoon ja henkilöstön virkistystoimintaan.

Henkilöstöjoogaryhmä voidaan järjestää joko tilaajan omissa tiloissa tai voimme löytää yhdessä sopivan vuokratilan. Harjoitusjakson kesto voidaan sopia muutaman tunnin virkistyspäivästä kokonaiseen syys-/kevätkauteen. Painotus harjoituksessa voi tilaajan toiveiden mukaisesti olla joko reippaammassa ja monipuolisemmassa fyysisessä harjoituksessa tai rauhoittumisessa ja rentoutumisessa.

Virkeä, terve ja hyvinvoiva työntekijä on tehokas työntekijä. Pyydä tarjous!