Tiiviskurssit/ Tilaustunnit

Iyengarjoogan tiiviskurssit

21.10. ja 25.11. klo 11-14 opettajien intensiiviharjoitus

Vain sertifioiduille opettajille.

17.-18.11. klo 11-14 Helsinki

Teemana mielen ja sielun rauhaa joogasta: joogaa väsymystä vastaan. Kurssilla käymme läpi kolme erilaista väsymystyyppiä (fyysinen, mentaalinen ja emotionaalinen) ja miten silloin on hedelmällistä harjoitella . Kurssi soveltuu iyengarjoogan perusteet hallitseville.

Kurssi on toiveuusinta!

Hinta: la ja su  85€ (75€ kausi-oppilaat)

Paikka: Studio Yama, Bulevardi 27

Ilmoittautuminen: 24.10. mennessä, jonka jälkeen voi kysyä mikäli kurssilla on tilaa/ kurssi järjestyy.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumalla hyvissä ajoin varmistat paikkasi kurssilla ja myös sen, että tiiviskursseja järjestetään. Tiiviskursseille ilmoittaudutaan etukäteen sähköpostitse osoitteeseen: jooga(at)lauhahalonen.com.

Muistathan ystävällisesti, että ilmoittautumiset ovat henkilökohtaisia ja sitovia. Mikäli perut osallistumisesi laskun eräpäivän jälkeen, kurssimaksusta veloitetaan 50%. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus.


1.12. klo 11-14, 14-16 Helsinki

Suomen iyengarjoogayhdistyksen tapahtuma:  Joogan juhlaa BKS Iyengarin 100-vuotissyntymäpäivän kunniaksi!

Lisätietoa myöhemmin yhdistyksen sivuilta: https://iyengarjooga.fi


18.-19.1.19 Syventävä iyengarjoogaviikonloppu, Mikkeli

Pe klo 18-20, la 10-13 ja 15-7, su 9-12

Ilmoittautumiset: outi@yogasoul.fi

Tilaustunnit

Iyengarjoogan yksityistunnit

Yksityis- ja tilaustunnit suunnitellaan aina vastaamaan juuri sinun toiveita ja tarpeitasi! Yksityistunti on erinomainen tapa syventää omaa joogaharjoitusta, tai aloittaa harjoitus, mikäli ajatus ryhmätunneista ei syystä tai toisesta puhuttele. Ne sopivat erityisen hyvin myös ihmisille, jotka haluavat paneutua harjoituksessa esimerkiksi erilaisten haasteiden kanssa työskentelyyn, tai jotka kaipaavat enemmän yksilöllistä ohjausta kun ryhmässä on mahdollista saada. Kysy lisää!

Iyengarjoogan tiiviskurssit

Tiiviskurssien järjestäminen on mahdollista myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella sopimuksesta. Kurssin sisältöä on mahdollista muovata niin kurssin järjestäjän kuin osallistujienkin toiveiden mukaisesti iyengarjoogan puitteissa.

Tilausryhmät/ tyhy-päivät

Säännöllinen joogaharjoitus purkaa tehokkaasti mielen ja kehon kuormituksia. Jooga on erinomainen lisä ennaltaehkäisevään, jopa kuntouttavaan työterveyshuoltoon ja henkilöstön virkistystoimintaan.

Henkilöstöjoogaryhmä voidaan järjestää joko tilaajan omissa tiloissa tai voimme löytää yhdessä sopivan vuokratilan. Harjoitusjakson kesto voidaan sopia muutaman tunnin virkistyspäivästä kokonaiseen syys-/kevätkauteen. Painotus harjoituksessa voi tilaajan toiveiden mukaisesti olla joko reippaammassa ja monipuolisemmassa fyysisessä harjoituksessa tai rauhoittumisessa ja rentoutumisessa.

Virkeä, terve ja hyvinvoiva työntekijä on tehokas työntekijä. Pyydä tarjous!