Tiiviskurssit/ Tilaustunnit

Iyengarjoogan tiiviskurssit 2019

Syksyn alkeiskurssi: katsaus iyengarjoogaan

17.-18.8. klo 10–12 Helsinki (kamppi)

Tällä kurssilla tutustumme iyengarjoogan perusteisiin: harjoituksen periaatteisiin, perusasentoihin sekä tarpeen mukaan käytettävien apuvälineiden käyttötapaan iyengarjoogassa.

Kurssipaikka: PilatesWing, Eerikinkatu 29. 

Kurssin hinta 50€ : Huom! Kurssihinta sisältää yhden normaalin viikkotunnin joko 14.8. tai 21.8. yaman 9.30–11 tai 19.15–20.45 tunneilla. Viikkotunti ei ole edellytys kurssille osallistumiselle, saat viikkotunnin lisäksi.

Ilmoittautuminen etukäteen, 9.8. mennessä: jooga(at)lauhahalonen.com. Tämän jälkeen voi kysyä mikäli kurssilla on vielä tilaa. Kurssille mahtuu 10, ja kurssi toteutuu mikäli osallistujia on 6.

Voit ottaa mukaan oman joogamaton, jos sinulla sellainen on. Muutoin tuon lainamatot muiden apuvälineiden lisäksi. Mikäli haluat maton lainaan, kerrothan siitä ilmoittautumisen yhteydessä!

Mikäli alkeiskurssin jälkeen päätät ilmoittautua koko kauden kestävälle kurssille, saat kurssin edullisempaan nopean ilmoittautujan hintaan (260 €).

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumalla hyvissä ajoin varmistat paikkasi kurssilla ja myös sen, että tiiviskursseja järjestetään. Tiiviskursseille ilmoittaudutaan etukäteen sähköpostitse osoitteeseen: jooga[at]lauhahalonen.com. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostitse laskun, jonka eräpäivä on ennen kurssin alkua.

Muistathan ystävällisesti, että ilmoittautumiset ovat henkilökohtaisia ja sitovia. Mikäli perut osallistumisesi laskun eräpäivän jälkeen, kurssimaksusta veloitetaan 50%. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus.

 

20.-22.9. syventävä joogaviikonloppu, MIKKELI

pe klo 18-20, la 10–13 ja 15–17, su 9.30–12.30

Iyengarjooga on hyvin monipuolinen, syvällinen ja kokonaisvaltainen joogalaji, joka perustuu BKS Iyengarin 80 vuoden päivittäiseen omakohtaiseen harjoitukseen ja tutkimusmatkaan.

Laji sisältää niin dynaamisen vinyasa-, palauttavan restoratiivisen kuin tarkkaan työskentelyyn paneutuvan harjoituksen, sekä hengitysharjoitukset ja meditaation. Iyengarjoogassa terapeuttinen lähestymistapa on olennainen ja harjoitusta voidaan muokata yksilöllisesti tarpeen mukaan. Harjoitukset perustuvat myös joogafilosofian perinteeseen.

Tällä kurssilla syvennymme iyengarjoogan eri puoliin osallistujien toiveiden mukaisesti.

Kurssin hinta on 155 €, sitovat ilmoittautumiset outi(at)yogasoul.fi

Lisätietoa: https://www.yogasoul.fi/jooga-kurssit

Sertifioitujen opettajien junior-työpajat

la 7.9., la 19.10. sekä la 16.11. ja 17.11. klo 11-14

Hinta 55 € per työpaja, sitovat ilmoittautumiset. Osallistuminen edellyttää Suomen iyengarjoogayhdistyksen jäsenyyttä

Paikka: PilatesWing, Eerikinkatu 29 (oma matto ja mielellään myös muut apuvälineet mukaan).Tilaustunnit

Iyengarjoogan yksityistunnit

Yksityis- ja tilaustunnit suunnitellaan aina vastaamaan juuri sinun toiveita ja tarpeitasi! Yksityistunti on erinomainen tapa syventää omaa joogaharjoitusta, tai aloittaa harjoitus, mikäli ajatus ryhmätunneista ei syystä tai toisesta puhuttele. Ne sopivat erityisen hyvin myös ihmisille, jotka haluavat paneutua harjoituksessa esimerkiksi erilaisten haasteiden kanssa työskentelyyn, tai jotka kaipaavat enemmän yksilöllistä ohjausta kun ryhmässä on mahdollista saada.

Hintaesimerkkejä:

  • 1 henkilö (harrastajataso) 60 min, 75 €
  • 1 henkilö (harrastajataso) 90, 95 €
  • 2–3 henkilöä (harrastajataso) 60 min, 110 €
  • 2–3 henkilöä (harrastajataso) 90 min,  130 €

Hinnat sisältävät alv:n 24 %,  mutta hinta ei sisällä tilavuokraa. Hintaan kuuluu max 30 min matkustusaika yhteen suuntaan asiakkaan järjestämään kohteeseen. Vaihtoehtoisesti ohjaaja voi vuokrata tilan erillisestä maksusta, sopimuksen mukaan.

Kysy lisää!

Iyengarjoogan tiiviskurssit

Tiiviskurssien järjestäminen on mahdollista myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella sopimuksesta. Kurssin sisältöä on mahdollista muovata niin kurssin järjestäjän kuin osallistujienkin toiveiden mukaisesti iyengarjoogan puitteissa.

Tilausryhmät/ tyhy-päivät

Säännöllinen joogaharjoitus purkaa tehokkaasti mielen ja kehon kuormituksia. Jooga on erinomainen lisä ennaltaehkäisevään, jopa kuntouttavaan työterveyshuoltoon ja henkilöstön virkistystoimintaan.

Henkilöstöjoogaryhmä voidaan järjestää joko tilaajan omissa tiloissa tai voimme löytää yhdessä sopivan vuokratilan. Harjoitusjakson kesto voidaan sopia muutaman tunnin virkistyspäivästä kokonaiseen syys-/kevätkauteen. Painotus harjoituksessa voi tilaajan toiveiden mukaisesti olla joko reippaammassa ja monipuolisemmassa fyysisessä harjoituksessa tai rauhoittumisessa ja rentoutumisessa.

Virkeä, terve ja hyvinvoiva työntekijä on tehokas työntekijä. Pyydä tarjous!