Kurssi-info

Kurssi-info

Kurssille ilmoittautuminen ja kurssin maksaminen

Kurssille ilmoittaudutaan etukäteen ja kurssi maksetaan ennen kurssin alkua voimassaolevan hinnaston mukaisesti.

Koko kauden kestäville kurssien ennakkoilmoittautumisaika on reilu kuukausi ennen kauden alkua, ja ilmoittautuminen tapahtuu google forms -lomakkeella. Ennakkoilmoittautujat saavat edullisemman kurssihinnan, kun he ilmoittautuvat google forms:illa ja maksavat kurssin ennakkoon, noin kuukausi ennen kauden alkua.

Ennakkoilmoittautumisajan jälkeen kurssille ilmoittaudutaan sähköpostitse.

Tiiviskursseille ja alkeiskursseille ilmoitetaan ilmoittautumisajat erikseen.

Uusien iyengarjoogan harrastajien on erittäin suositeltavaa aloittaa alkeet 1 ja 1-2 -kursseilla tai taso 1-2 -kurssilla heti kauden alusta, jolloin käydään läpi enemmän harjoituksen perusteita. Kauden alettua voi kuitenkin sähköpostitse tiedustella mikäli haluaa tulla mukaan esim. 10 kerran kortilla.

Koko kauden kestävällä kurssilla ryhmää voi vaihtaa kauden aikana kerran, myös tallenteisiin.

Kurssi-ilmoittautumiset ovat sitovia ja osallistumismaksu (kausimaksu, 10 tai 5 kerran kortti) on henkilökohtainen.  Tarkemmat maksu- ja peruutusehdot ovat sivulla: Hinnat ja ilmoittautumiset

Korvauskäytännöt

Pienryhmäohjauksen perusidea on sitoutua omaan harjoitusryhmään.

Satunnaisia poissaoloja omalta kurssilta voi korvata saman kauden aikana saman ohjaajan itse järjestämillä kursseilla Joogastudio Yaman, munkkivuoren nuorisotalon ja Zoom -tunneilla vastaavalla kurssilla. Alkeet 1 ja alkeet 1-2 -kursseja järjestetään vain kerran kauden aikana, ja niille ei ole korvausryhmää tarjolla.

Huomaathan, että korvausoikeus ei siirry seuraavalle kaudelle! Koko kauden kestävät kurssit on hinnoiteltu sisältämään joitakin poissaoloja kaikista mahdollisista syistä.  10 kerran kortit ovat voimassa koko kauden ja siten sisältää mahdolliset, tavanomaiset sairaspoissaolot ajallisesti.

Poissaoloja covid-19-tautiin sairastumisen tai siihen liittyviin varotoimien johdosta ei valitettavasti voida korvata palveluntuottajan puolesta. Suoratoisto- ja tallennepalvelut on luotu mahdollistamaan joogaharjoituksen jatkuvuus myös poikkeusaikoina ja kotoa käsin.

Pitkäkestoisissa, yli kuukauden kestävissä sairauksissa, jotka ovat este kurssille osallistumiselle, siirto seuraavalle kaudelle on mahdollinen vain lääkärintodistusta vastaan.

Ohjaajan sairastuessa sijainen pyritään järjestämään, mutta mikäli se ei ole mahdollista, tunnit järjestetään suoratoistotunteina ja/ tai tallenteina. Ohjaajan koulutusmatkojen aikaan tunnit korvataan tallenteilla, kun ajankohta on tiedossa ennen ennakkoilmoittautumisen alkua, ja mahdollinen muu koulutus-/ työmatka ensisijaisesti sijaisten avulla.

Suoratoisto-tunnit ja tallenteet

Suoratoisto-ohjaus Zoom:in kautta

Lähiohjauksen lisäksi tarjolla on yksi suoratoisto-ohjaus viikossa, jolla voi myös korvata poissaoloja omalta kurssilta.

Suoratoistotunnille osallistuminen edellyttää hyvää nettiyhteyttä, toimivia laitteita sekä akun kestoa koko tunnin ajan. Osallistujat ovat itse vastuussa oman yhteyden, laitteen ja ohjelman toimivuudesta läpi kurssin. Mikäli on selvää, että yhteys ei  syystä tai toisesta toimi järjestäjän päädyssä, korvataan  tunti saman kauden aikana joko vastaavalla suoratoistotunnilla tai tallenteella.

Huomaathan, että tunnin alettua et välttämättä enää pääse tunnille sisään, joten tulethan tunnille joitakin minuutteja ennen tunnin alkua! Zoomin odotushuone avataan n. 5-10 min ennen tunnin alkua. Tunnille kirjautuessa tulee käyttää omaa nimeä, ja laittaa video päälle.

Suoratoistotunnille osallistuminen on merkittävästi miellyttävämpää, mikäli sinulla on mahdollisuus käyttää isompinäyttöistä laitetta tai yhdistää laite vaikkapa televisioon. Mikäli säädät kuvaavan laitteen kuvakulmaa niin, että näyt kokonaan kuvassa, saat henkilökohtaisempaa ohjausta.

Force majeure-tapauksissa, missä lähiohjausta ei voida toteuttaa, siirretään ohjaukset Zoom–palvelun kautta suoratoisto–ohjaukseksi, tai vastaavasti tarjotaan tallenteita, mikäli se on mahdollista.

Tallenteet

Suoratoistotuntien tallenteiden hyödyntäminen on lisämaksullinen palvelu: omalta kurssilta satunnaisten poissaolojen korvausmahdollisuuden voi laajentaa tiistain suoratoistokurssin tallenteiseen.  Tallennekorvaaja saa tallennelinkin pyydettäessa, 1-2 vrk kuluessa pyynnöstä. Tallennelinkki on voimassa 3-7 vrk.

Tiistain suoratoistokurssille voi osallistua myös kokonaan tallenteiden välityksellä. Kokonaishinta on sama kuin suoratoistokurssille (eri alv, alv 24 %), ja tallenne on käytössä 7 vrk. Linkki tallenteeseen lähetetään viimeistään harjoitusta seuraavana aamuna, yleensä samana iltana.

Lähiohjauksen käytänteet

Lähiohjauksessa noudatamme tarpeen mukaan seuraavia varotoimenpiteitä:

  • Tunneille ei saa tulla sairaana tai oireisena*
  • Apuvälinelainat oman harkinnan mukaan, voit tuoda mukanasi kankaan, jolla voit peittää lainavälineet. Tunnille saa tuoda myös omat apuvälineet. HUOM! Laina-apuvälineet desinfioidaan tunnin päätteeksi.

*Huomaathan, että allergiaoireet eivät ole sairautta, ja ohjaaja on allerginen.

Kurssitoiminnassa noudatetaan viranomaisten antamia suosituksia ja tilojen omia käyttöohjeita.

Vastuukysymykset

Osallistujat eivät ole vakuutettuja iyengarjoogakurssien järjestäjän toimesta. Osallistujille suositellaan oman vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen ottamista.

Jokainen osallistuja on vastuussa omasta terveydestään ja omaisuudestaan harjoituksen aikana (ml. sormukset ja silmälasit) .

Sivu päivitetty 11.6.2023