INFO

Kurssi-info

Kurssille ilmoittautuminen ja kurssin maksaminen

Kurssille ilmoittaudutaan etukäteen ja kurssi maksetaan ennen kurssin alkua voimassaolevan hinnaston mukaisesti. Ennakkoilmoittautujien edun saa ilmoittautumalla  google forms -lomakkeella ja maksamalla kurssimaksun ilmoitettuun eräpäivään mennessä. Ennakkoilmoittautumisajan jälkeen kurssille ilmoittaudutaan sähköpostitse.

Ryhmää voi vaihtaa kauden aikana kerran (myös tallenteisiin, jos ajankohta ei sovikaan).

Uusien osallistujien on erittäin suositeltavaa aloittaa harjoitus kauden alussa, jolloin käydään läpi enemmän harjoituksen perusteita. Kauden alettua voi kuitenkin sähköpostitse tiedustella mikäli haluaa tulla mukaan esim. 10 kerran kortilla.

Kurssin osallistumismaksu (kausimaksu, 10 kerran kortti) on henkilökohtainen.

Korvauskäytännöt

Mahdollisia poissaoloja omalta kurssilta voi korvata saman kauden aikana saman ohjaajan itse järjestämillä kursseilla Joogastudio Yaman, munkkivuoren nuorisotalon ja Zoom -tunneilla. Pienryhmäohjauksen perusidea on kuitenkin sitoutua omaan harjoitusryhmään.

Huomaathan, että korvausoikeus ei siirry seuraavalle kaudelle! Koko kauden kestävät kurssit on hinnoiteltu sisältämään joitakin poissaoloja.  10 kerran kortit ovat voimassa koko kauden ja siten sisältää mahdolliset, tavanomaiset sairaspoissaolot ajallisesti.

Poissaoloja covid-19-tautiin sairastumisen tai siihen liittyviin varotoimien johdosta ei valitettavasti voida korvata palveluntuottajan puolesta. Suoratoisto- ja tallennepalvelut on luotu mahdollistamaan joogaharjoituksen jatkuvuus myös poikkeusaikoina ja kotoa käsin.

Pitkäkestoisissa sairauksissa, jotka ovat este kurssille osallistumiselle, siirto seuraavalle kaudelle on mahdollinen vain lääkärintodistusta vastaan.

Kurssitoiminta noudattaa viranomaisohjeita ja tarpeen vaatiessa korvaaminen voi olla mahdollista ensisijaisesti/ vain Zoom-suoratoistotunnilla. Kurssilaiset saavat tarkemmat ohjeet kauden aikana.

Suoratoisto-tunnit ja tallenteet

Suoratoisto-ohjaus Zoom:in kautta

Lähiohjauksen lisäksi tarjolla on yksi suoratoisto-ohjaus viikossa, jolla voi myös korvata poissaoloja omalta kurssilta.

Suoratoistotunnille osallistuminen edellyttää hyvää nettiyhteyttä, toimivia laitteita sekä akun kestoa koko tunnin ajan. Osallistujat ovat itse vastuussa oman yhteyden, laitteen ja ohjelman toimivuudesta läpi kurssin. Mikäli on selvää, että yhteys ei  syystä tai toisesta toimi järjestäjän päädyssä, korvataan  tunti saman kauden aikana joko vastaavalla suoratoistotunnilla tai tallenteella.

Huomaathan, että tunnin alettua et välttämättä enää pääse tunnille sisään, joten tulethan tunnille joitakin minuutteja ennen tunnin alkua! Zoomin odotushuone avataan n. 5-10 min ennen tunnin alkua. Tunnille kirjautuessa tulee käyttää omaa nimeä, ja laittaa video päälle.

Suoratoistotunnille osallistuminen on merkittävästi miellyttävämpää, mikäli sinulla on mahdollisuus käyttää isompinäyttöistä laitetta tai yhdistää laite vaikkapa televisioon. Mikäli säädät kuvaavan laitteen kuvakulmaa niin, että näyt kokonaan kuvassa, saat henkilökohtaisempaa ohjausta.

HUOM! Mikäli lähiohjaus täytyy laittaa tauolle viranomaisohjeistuksen vuoksi ja/ tai toimitilojen mennessä kiinni, siirretään ohjaukset Zoom–palvelun kautta suoratoisto–ohjaukseksi. Koronatilanteen vuoksi myös tapauksessa, jossa ohjaaja joutuu asettumaan kotikaranteeniin, siirtyvät tunnit  tai osa niistä verkkoon, mikäli sijaista ei voida järjestää.

Tallenteet

Suoratoistotuntien tallenteiden hyödyntäminen on lisämaksullinen palvelu: omalta kurssilta satunnaisten poissaolojen korvausmahdollisuuden voi laajentaa tiistain suoratoistokurssin tallenteiseen.  Tallennekorvaaja saa tallennelinkin pyydettäessa, 1-2 vrk kuluessa pyynnöstä. Tallennelinkki on voimassa 3vrk.

Tiistain suoratoistokurssille voi osallistua myös kokonaan tallenteiden välityksellä. Kokonaishinta on sama kuin suoratoistokurssille (eri alv, alv 24 %), ja tallenne on käytössä 7 vrk. Linkki tallenteeseen lähetetään viimeistään harjoitusta seuraavana aamuna, yleensä samana iltana.

Lähiohjauksen käytänteet

Kurssitoiminnassa noudatetaan viranomaisten antamia suosituksia ja tilojen omia käyttöohjeita.

Lähiohjauksessa noudatamme tarpeen mukaan seuraavia varotoimenpiteitä:

  • Noudatamme yleisiä ja tilantarjoajien käsihygienia-, maski ym. ohjeita. Pesethän tai desifioithan kädet ennen tunnille tulemista!
  • Tunneille ei saa tulla oireisena*
  • Apuvälinelainat oman harkinnan mukaan, voit tuoda mukanasi kankaan, jolla voit peittää lainavälineet. Tunnille saa tuoda myös omat apuvälineet. HUOM! Laina-apuvälineet desinfioidaan tunnin päätteeksi.
  • Kun turvaetäisyyssuositus on voimassa, pidämme 2 m turvavälejä sekä tunnin aikana että ennen ja jälkeen tunnin (Huom! ohjaaja saattaa avustaa oppilaita lyhyesti esim ylösalaisiin asentoihin pääsemisessä, mutta näistä avustuksista saa myös ilman muuta kieltäytyä.)
  • Tarkemmat ohjeet ja tiedotteet kurssilaiset saavat tarpeen mukaan sähköpostitse.

*Huomaathan, että allergiaoireet eivät ole sairautta, ja ohjaaja on allerginen.

Sivu päivitetty 30.11.2022